SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan Shaqiri bombası!

Dün akşam EURO 2016'da oynanan Polonya - İsviçre maçında müthiş bir gole imzasını atan Xerdan Shaqiri için Beşiktaş devreye girdi.

Stoke City forması giyen “Sihirli bücür” lakaplı Xherdan Shaqiri, menajerler aracılığıyla Kartal’a önerildi. Gökhan Töre’nin West Ham’a ya da başka bir takıma satılması halinde 24 yaşındaki İsviçreli oyuncu kiralık olarak Siyah-Beyazlı formayı giyecek.

Ekonomik anlamdaki yapılanmayı geçen sezon sportif başarı ile destekleyen ve şampiyon olan Beşiktaş, yeni sezona da iddialı bir kadro girmeyi hedefliyor. Başkan Fikret Orman, daha önce olduğu gibi yine transferde temkinli adımlar atıyor. Şu ana kadar sadece kaleci Fabricio’yu alan SiyahBeyazlılar, Şenol Güneş’in savunmaya öncelik vermesi nedeniyle bu bölge için arayışları sürdürüyor. Kiralık Marcelo’nun bonservisini alan Kartal, diğer adaylar üzerinde çalışmalarını devam ettirirken, yönetimin gündemine sürpriz bir isim girdi.

STOKE CİTY KİRALAYABİLİR

İngiltere’nin Stoke City takımında top koşturan Xherdan Shaqiri’nin menajerler aracılığıyla Kartal’a önerildiği ortaya çıktı. Aynı zamanda İsviçre Milli Takımı EURO 2016’da boy gösteren 24 yaşındaki yıldızın, Ada’da mutlu olmadığı ve Beşiktaş’a gelmek istediği ifade edildi. Stoke City ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan “Sihirli Bücür” lakaplı oyuncuyu kiralamak istediği ifade edilirken; İngilizler’in de yıllık maliyetinden kurtulmak için İsviçreli yıldızı Kartal’a vermeye sıcak baktığı öğrenildi.

GÖKHAN TÖRE'DEN ÇILGIN GELİR

Fakat Beşiktaş Yönetimi, her iki kanatta da oynayabilen Shaqiri’yi almak için öncelik olarak Gökhan Töre’nin satılmasını bekliyor. Slaven Bilic’in milli yıldız için yaptığı kiralık teklifini kabul etmeyen başkan Fikret Orman’ın yeni tekliflere açık olduğu ifade edilirken, Gökhan’dan 11 ila 15 milyon Euro arasında bir kazanç bekleyen Siyah-Beyazlılar’ın buradan gelecek parayla da Shaqiri transferini noktalamayı planladığı kaydedildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler