SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Gönül Beşiktaş'la imzalıyor

Fenerbahçe'de takımdan ayrılması hemen hemen kesinleşen Gökhan Gönül, EURO 2016 sonrası yıllık 3 milyon Euro karşılığında Beşiktaş'a imza atacak.

Aziz Yıldırım, “Gökhan’ın istediği parayı F.Bahçe veremez, anlaşma sağlanamadı” restini çekerken, Beşiktaş'ın milli sağ beke 3 yıl için 9 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Şu an Milli Takım’la Fransa’da olan Gönül’ün EURO 2016 sonrası imzayı atması bekleniyor.

Fenerbahçe’de mi kalacak, yoksa Beşiktaş’a mı gidecek?.. Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor. Dün Gökhan Gönül’ün geleceğiyle ilgili oldukça önemli gelişmeler yaşandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, mali genel kurulda milli sağ bekle ilgili “Gökhan, 3 milyon 550 bin Euro’ya yakın para istedi. Bu ücreti F.Bahçe artık veremez. Anlaşma sağlanamadı” ifadesini kullandı.

Gönül’le geçen sezonun devre arasında iyi niyet sözleşmesi imzalayan ve söz alan Kartal ise son gelişmelerin ardından geri sayıma geçti.

‘GELECEĞİMİ DÜŞÜNMELİYİM’

F.Bahçe ile henüz anlaşamayan ve şu an Milli Takım kampında bulunan yıldız sağ bekin EURO 2016 dönüşü Siyah-Beyazlı takıma imza atacağı belirtildi. Gökhan’ın istediği her şartı yerine getiren Beşiktaş’ın 3 yıl için 9 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi. F.Bahçe’nin sunduğu paradan (yıllık 2 milyon 250 bin Euro) 750 bin Euro daha fazla öneren Kartal’ın bu teklifine sıcak bakan Gönül’ün Milli Takım kampında arkadaşlarına kesin bir şey söylemese de “Bu son transferim, geleceğimi düşünmem lazım” dediği öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler