SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Töre'nin yerine Arjen Robben

Beşiktaş'ın Milli futbolcusu Gökhan Töre, West Ham United'a transfer olursa satıştan gelecek bonservis parasıyla Arjen Robben alınacak. 

Son şampiyon Beşiktaş'ın, transfer dönemi hareketli geçiyor. Euro 2016 başlamasına sayılı günler kala adı sık sık West Ham United ile anılan Gökhan Töre'nin transferinden gelecek para Beşiktaşlıları heyecanlandıracak. Çünkü Avrupa futbolunun en önemli yıldızlarından Arjen Roben ile Siyah-Beyazlı yöneticiler temas halinde.. Töre'nin İngiliz ekibine satılması durumunda final niteliğinde bir temasa geçilecek.

Bayern Münih ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Robben Almanya'dan vergiler dahil 7.5 milyon Euro kazanıyor. Hollandalı yıldız ile sözleşme yenilemeye sıcak bakmayan Alman ekibi tekliflere açık. Bunda takımın yeni hocası olacak Ancelotti’nin raporu da önemli..

32 yaşındaki futbolcusu için alman ekibi sembolik bir bonservis bedeli talep edeceği, Beşiktaş’ın Robben’e ise bonuslarla beraber 2 yıl için 9 milyon Euro civarında bir rakam önereceği gelen haberler arasında.

Beşiktaş'ta gözler ise tamamen Gökhan Töre'ye çevrişlmiş durumda.. Bilic'in ısrarla kadrosuna katmak istediği Töre'nin Euro 2016'daki performansı da bonservis ücretini etkileyecek.

[İnter'den Oğuzhan Özyakup'a çılgın teklif](https://www.mynet.com/interden-oguzhan-ozyakupa-cilgin-teklif-97004-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler