SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan Gomez'e müthiş teklif!

Beşiktaş'ta kalma opsiyonunu Nisan ayında kullanmayarak transferdeki söz hakkı Fiorentina'ya geçen Mario Gomez'e Siyah beyazlılardan çok cazip bir teklif geldi.

Buna göre Beşiktaş yönetimi Alman yıldıza, 'Bonservisini al gel, sana yıllık 6 milyon Euro verelim' teklifinde bulundu.

YILLIK TAM 6 MİLYON EURO

Sezonu gol kralı olarak tamamlayan Alman panzerine Beşiktaş yıllık 3.5 milyon Euro net ve 2 milyon Euro imza parası olmak üzere 5.5 milyon Euro ödüyordu. Şimdi ise bu rakamın 6 milyon Euro seviyesine çekilmesine karar verildi.

Bin Euroluk bonservis opsiyonunu Nisan ayında kullanmayan Gomez için Fiorentina yaklaşık 8 milyon Euro gibi bir rakam istiyor. Beşiktaş ise bu bedeli ödemeye kesinlikle yaklaşmıyor. Bu doğrultuda Mario Gomez ile iletişime geçen yöneticiler bonservis sorununu oyuncunun çözmesini istedi.

Eğer Gomez bu sorunu çözmeyi başarırsa Beşiktaş'ın Alman yıldız ile uzun vadeli bir sözleşme planı hazırladığı öğrenildi.

SPONSPORLUK TEKLİFİ YAPILDI

Öte yandan Mario Gomez'in tek ciddi talibi olan Wolfsburg, oyuncuya yıllık 3 milyon Euro önerdi. Tecrübeli golcü eğer Beşiktaş'ın teklifini kabul ederse bu teklifin 2 katını kazanacak.

Şimdi gözler Gomez ile Fiorentina arasında yapılacak toplantıya çevrildi. Mario Gomez'in bu toplantıda Fiorentina'da kalmak gibi bir düşüncesinin olmadığını bildirip bonservisini isteyeceği öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş yönetiminin, reklam çekimleri için yıldız oyuncunun alınmasını bekleyen spor firması Adidas ile görüşerek oyuncu için sponsor olmasını talep ettiği bildirildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler