SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Gönül, Beşiktaş'a Salı günü imzalıyor

Fenerbahçe'de kulübüyle henüz anlaşma sağlayamayan Gökhan Gönül'ün 4 gün sonra Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerde Gökhan Gönül birkaç haftadır Fenerbahçe'den görüşme talebi beklese de istediği çağrı yapılmadı. Bunun üzerine devreye giren Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Gökhan Gönül için hummalı bir çalışma başlattı.

Fenerbahçe'nin kendisine bir dönüş yapmadığını gören Gökhan Gönül de Beşiktaş'ın 3 yıllık 7.5 milyon Euro tutarındaki teklifini kabul etti. Son anda bir aksilik olmazsa deneyimli sağ bek oyuncusu salı günü Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül devri kapanmak üzere... Tecrübeli futbolcu ile uzun süredir ilgilenen Beşiktaş, transferi sonlandırmaya çok yaklaştı. Ara transfer döneminden bu yana siyah beyazlıların kıskancında olan milli yıldız ile her konuda anlaşma sağlandı.

Sarı-lacivertlilere daha önce sözleşme yenileme talebini ileten fakat herhangi bir geri dönüş alamayan Gökhan Gönül, yönetimin kendisine bir teklifte bulunmaması üzerine gemileri yaktı. Kulüpten sözleşme yenileme konusunda kimsenin ilgilenmediği tecrübeli sağ bek için pusuda olan Beşiktaş Mayıs ayı sonunda oyuncu ile anlaşma sağladı.

7.5 MİLYON EURO KAZANACAK

Ahmet Nur Çebi'nin 3 yıllık 7.5 milyon Euro teklifte bulunduğu milli futbolcu için artık siyah-beyazlı formayı giyme günleri sayılı. Fenerbahçe bir karşı hamlede bulunmazsa transfer salı günü tamamlanacak.

VERYANSIN ETTİ

Yakın çevresine konuşan Gökhan Gönül, "Sözleşme yenilemek istiyorum ama kimse arayıp sormuyor. Ne yapayım, jübile mi yapayım! F.Bahçe'de kalamazsam tabii ki başka yere gitmek zorunda kalırım" diye serzenişte bulundu.

Öte yandan sosyal medya üzerinden Fenerbahçe taraftarı kalması için, siyah-beyazlı taraftarlar da gelmesi için Gökhan Gönül'e yoğun baskı yapıyor.

[Gökhan Gönül Beşiktaş'ta! 2 isim açıkladı](https://www.mynet.com/gokhan-gonul-besiktasa-imza-atti-iddiasi-96927-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler