SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta Arjen Robben'e Vodafone sponsor olacak

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, taraftarı heyecanlandıracak bir hamle için harekete geçti. Siyah-beyazlıların bir süredir ilgilendiği Arjen Robben'e Vodafone sponsor olacak.

2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş transfere hızlı bir giriş yapacak gibi görünüyor. Bir yandan Mario Gomez'i elinde tutmaya çalışan Kartal, bir diğer yandan da yeni sezon öncesi Vodafone Arena'ya Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir yıldız getirmek istiyor.

Siyah-beyazlılar bu doğrultuda bir süredir ilgilendikleri Arjen Robben'i sponsorları Vodafone desteğiyle kadrosuna katmak istiyorlar. Dev firmanın, bu transfer için Beşiktaş'a mali kaynak ayırmak için söz verdiği ortaya çıktı.

Erdal Torunoğulları'nın transfer için tam yetki almasının ardından Robben ve menajeri ile kıran kırana bir pazarlık başladı. Bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve son olarak 5 Mart'ta resmi bir maça çıkan Arjen Robben'in Bavyera temsilcisiyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

SNEİJDER VE VAN PERSİE'YE RAKİP

Eğer Robben Beşiktaş'a gelirse, vatandaşları Galatasaray'dan Sneijder ve Fenerbahçe'den Robin van Persie'nin rakibi olacak.

İNANILMAZ BİR KARİYER

2012-13 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu (B.Münih)
2013 UEFA Süper Kupası şampiyonluğu (B.Münih)
2013 FIFA Kıtalararası Şampiyonluğu (B.Münih)
5 kez Bundesliga şampiyonluğu (B.Münih)
2 kez Premier Lig şampiyonluğu (Chelsea)
1 kez La Liga şampiyonluğu (Real Madrid)
2010 FIFA Dünya Kupası finalisti (2010)

[Beşiktaş'ta 3 ayrılık! Alexis, Veli ve Serdar...](https://www.mynet.com/besiktasta-3-ayrilik-alexis-veli-ve-serdar-96898-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler