SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tolga Zengin'den sözleşme itirafı

Beşiktaş'ta üçüncü sezonunu geçiren Tolga Zengin, sözleşmesi ile ilgili acı gerçeği açıkladı: 'Beni sezon sonunda gönderebilirler'

Tecrübeli file bekçisi “Benimle 3 yıllık sözleşme imzalayıp kasaya attılar ama yürürlüğe koymadılar. Sezon sonu gönderebilirler” dedi.

Beşiktaş'ın bu sezon çok tartışılan kalecisi Tolga Zengin sıkıntılı. Bunun nedeni ise geçen ay uzatılan sözleşmesinin KAP’a bildirilmemesi, yani yürürlüğe konmaması... Tolga Zengin bu konuyu da yakın çevresine şöyle dile getirdi:

“Sözleşmem önümüzdeki sezon yani 2017 haziran ayında bitiyordu ve yönetim beni çağırarak sözleşmemi 3 yıl uzatmayı teklif etti. Ben de bu teklifi gururla ve sevinçle kabul edip imzaladım. Yani yuvam olarak gördüğüm Beşiktaş Kulübü benimle 3 yıllık sözleşme imzaladı ve bunu kasaya attı, ancak yürürlüğe koymadı.

Belki sezon sonunda benden vazgeçebilir ve gönderebilirler. Bu ihtimali düşünmeden yapamıyorum.” Tolga’nın yakın dostları ise onun bu sezon istikrarsız performansının ardından gelen eleştiriler ve camiada tartışılan adam olması nedeniyle özgüveninin yara aldığı görüşünde.

Dostları Tolga için “O iyi niyetli ve elinden geleni yapıyor ama şanssızlık yakasını bırakmıyor” ifadesini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler