SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan Neven Subotic atağı

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi için güçlü bir savunma hattı kurmak isteyen Beşiktaş'ın Borussia Dortmund'tan Subotic ile ilgilendiği iddia edildi.

Bu sezon stoperde bir türlü aradığını bulamayan Beşiktaş rotasını Almanya'ya çevirdi. Kicker'ın iddiasına göre Kara Kartalların hedefindeki isim Borussia Dortmund'dan Neven Subotic!

Yaşadığı sakatlıklardan dolayı bu sezon ancak 11 maçta forma giyen ve gelecek yıl Thomas Tuchel'in planları arasında yer almayan oyuncu ile Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edildi. Dortmund'la 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Subotic'in 10 milyon Euro civarında bir güncel bonservis bedeli bulunuyor.

Beşiktaş, bu transfer için Mario Gomez'i de devreye soktu.

Subotic haberlerini değerlendiren Alman basını, "Mario Gomez ile birlikte Avrupa'da yükselen bir değer olan Beşiktaş, Sırp oyuncu için pek de kötü bir seçenek değil. Boğaz'da yeniden doğabilir" yorumları yapıldı.

Haberde ayrıca stoper bölgesinde Matt Hummels'i de Bayern Münih'e satmaya hazırlanan Dortmund'un ise Bayer Leverkusen forması giyen Ömer Toprak'la ilgilendiği ifade edildi.

Bu sezon sadece 11 karşılaşmada forma giyen Subotic'in de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sırp oyuncu, Jurgen Klopp'un takımdan ayrılmasıyla istediği forma şansını yakalayamamıştı.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler