SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Beşiktaş derbisi oranlarında flaş değişiklik!

Süper Lig'de şampiyonluk ve Avrupa Kupalarına katılma yarışını çok yakından ilgilendiren Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde İddaa oranları güncellendi. Yapılan son değişiklik, Beşiktaş'ın derbide ağır favori olduğunu gösteriyor.

Süper Lig'de 32. haftanın ve şampiyonluk yarışının en önemli mücadelelerinden birinde pazar akşamı Galatasaray, Beşiktaş'ı kendi sahasında TT Arena'da ağırlayacak.

Galatasaray'ın Avrupa Kupaları mücadelesini, Beşiktaş'ın ve dolaylı yoldan da Fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesini çok yakından ilgilendiren bu dev maçın 'İddaa' oranları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Dev derbi için ev sahibi Galatasaray'a 3,30, konuk takım lider Beşiktaş'a ise 1.70 oran verilmişti. 90 dakikanın berabere sonuçlanmasının oranı ise 3,20 olarak belirlenmişti.

[İşte Beşiktaş'ın golcü adayları](https://www.mynet.com/iste-besiktasin-golcu-adaylari-96085-myspor)

İDDAA'YA GÖRE BEŞİKTAŞ AĞIR FAVORİ

İddaa Risk Yönetimi, mücadelenin oynanmasına sayılı günler kala, oranlarda değişikliğe gitti.

Yapılan son değişiklik sonrası, Beşiktaş'ın galibiyet oranı 1,70'ten 1,50'ye düşürülürken, Galatasaray galibiyeti 3,30'dan 3,90'a çıktı. Beraberliğin oranı ise 3,20'den 3,60'a yükseldi.

[Malezya'da Quaresma sesleri](https://www.mynet.com/malezyada-quaresma-sesleri-96081-myspor)

12 YILDIR İLK KEZ BU KADAR FARK VAR

Öte yandan 12 yıllık iddaa tarihinde de bir ilk yaşandı. Beşiktaş ilk kez Galatasaray deplasmanında oynayacağı bir derbiye favori çıkarken, yine Türkiye'deki derbilerde şimdiye kadar en düşük galibiyet oranını alan, bir diğer değişle açık ara favori çıkan tek takım Beşiktaş oldu.

İddaa tarihinde Beşiktaş'ın Galatasaray deplasmanında en düşük oranı 2,50 idi. Bu oran Galatasaray'ın yakın zamanda en kötü dönemlerinden 2011 sezonuna aitti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler