SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malezya'da Quaresma sesleri

Ricardo Quaresma'nın Kedah'a transfer olacağı söylentileri ülkeyi karıştırdı. Kulüp başkanı açıklama yapmak zorunda kaldı, taraftar üzüldü.

Dünyanın öbür ucunda Ricardo Quaresma sesleri yükseldi. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusunun Malezya'ya gelerek futbol hayatını bu Güneydoğu Asya ülkesinde sürdüreceği söylentileri, ülkede sosyal medyayı kapladı.
Malezya birinci lig ekiplerinden Kedah FA'nın, Portekizli futbolcuyu kadrosuna katacağı öne sürüldü. Quaresma ile 500 bin euro karşılığında anlaşıldığı iddia edildi.

Gelişmeler üzerine Malezya ekibinden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Kedah Başkanı Ahmad Bashah Hanipah, "Kulüpte gerçekleştirdiğimiz toplantılarda, eski Barcelonalı futbolcuyu kadromuza katmaya dair bir şey hiçbir zaman konuşmadık. Bu iddialar nasıl yayıldı bilemiyorum ancak bunların sadece söylenti olduğunu söylemeliyim" diye konuştu.

Kahe'nin yerine istiyorlar

Başkanın açıklamalarının ardından gerçekleştirilmeye çalışılan transfer operasyonunun, taraftar girişimi olduğu ortaya çıktı. Uzun bir dönem Türkiye'de bir çok ekipte forma giyen takımın forveti Carlos Kahe'den memnun olmayan Kedah taraftarının, Brezilyalı futbolcunun yerine Quaresma'nın alınması için kampanya başlattığı belirlendi.

Gençlerbirliği, Manisaspor, Denizli ve Karşıyaka formaları giyen 33 yaşındaki Kahe'nin, Malezya'daki ilk döneminde başarılı olduğu ancak son dönem performansının sönük kaldığına dikkat çekildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler