SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman: Camiamız daima Ata'sının hizmetindedir

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, büyük bir emekle açtıkları Vodafone Arena Stadı'ndan sonra sıradaki hedeflerinin şampiyoluk olduğunu ifade etti.

Beşiktaş'ın aylık dergisinde camiaya seslenen Orman, önümüzdeki sezondan itibaren tüm branşlarda daha büyük hedefler koyacaklarının altını çizdi. Beşiktaş camiasının daima Ata'sının hizmetinde olduğunu belirten ve şimdiden 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan Fikret Orman'ın dergideki yazısı şu şekilde:

"STADIMIZI AÇTIK SIRADA ŞAMPİYONLUK VAR"

"Beşiktaşımız'ın başkanı seçilme onurunu yaşadığımdan beri sanırım en mutlu, en gururlu, en heyecanlı yazımı yazıyorum. 25 Mart 2012 tarihinden bu yana sizlere ne söz verdiysek, hepsini hayata geçirmek için elimizden geleni yaptık. İlk göreve geldiğimiz gün ne demiştik? "Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz" demiştik. "Geleneklerimize sahip çıkarak Beşiktaş değerlerini tekrar hayata geçireceğiz" demiştik. "Yarınlarda kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş yaratacağız" demiştik. "Güneşli günler çok yakında gelecek" demiştik. İşte bu sözlerimizi tutabilmemiz için en önemli hedefimiz stadımızın aynı yerinde, daha modern bir şekilde yapılmasıydı. Ne mutlu ki, çok zor günlerden bugünlere kadar geldik. Hizmet etmekten gurur duyduğum böyle büyük bir camiaya Vodafone Arena gibi muhteşem bir mabedi kazandırdık. Sponsorluk gelirleri ve taraftarlarımızın maddi-manevi desteği dışında kasamıza bedelsiz bir kuruş bile girmedi. Vodafone Arena, harçlıklarını biriktiren Yavru Kartallar'ın, evine ekmek götürme telaşında olan kadınların, erkeklerin bütçelerinden artırıp aldıkları ürünler, annesinin-babasının gönderdiği harçlıklarla maçlarımıza gelen gençler sayesinde yükseldi. Her tuğlasında Beşiktaşlılar'ın emeği olan stadımıza sonunda kavuştuk. Artık Beşiktaş için yeni bir devir başladı. Beşiktaş imkanları ve geliri en büyük kulüp haline geldi. Sırada Şeref'iyle oynayıp, Hakkı'yla kazanan futbol takımımızın bizlere şampiyonluk kupasını kazandırması var. İşte o kupayla camiamızın emekleri taçlanacak."

"HEDEFİMİZ SADECE FUTBOL DEĞİL TÜM BRANŞLARDA BAŞARI"

"Sadece futbolda değil, Beşiktaş armasının olduğu her yerde en üst noktayı hedefliyoruz. Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kadın voleybol ve futbol takımlarımız, bulundukları ikinci ligden şampiyon olarak birinci lige yükseldiler. Beşiktaş Mogaz Takımımız'ın hentbol liginde şampiyonluğu göğüsleyeceğinden şüphemiz yok. Güreş, atletizm, kürek, jimnastik, boks gibi amatör branşlarımızdan da birincilik madalyası haberlerini alıyoruz. Umuyorum ki, önümüzdeki yıllarda Beşiktaş armasının olduğu her kulvarda hak etiğimiz büyük başarılara hep birlikte şahit olmaya devam edeceğiz."

"CAMİAMIZ DAİMA ATA'SININ HİZMETİNDEDİR"

"Cumhuriyet'e yaraşır yepyeni bir neslin zihinsel ve bedensel eğitiminde, Türk sporunun gelişiminde daima Ata'sının hizmetinde olan camiamız için 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çok daha anlamlı ve gurur verici bir tarihtir. Türk gençliğinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını da minnetle anıyoruz."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler