SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş’ta çifte bekleyiş

Süper Lig’de pazar günü şampiyonluk yolundaki kritik maçta Galatasaray’a konuk olacak Siyah- Beyazlılar’da, hem derbi hem de Mario Gomez’in bu mücadele sonrasında vereceği karar merakla bekleniyor.

Fiorentina’dan sezon sonuna kadar kiralanan 30 yaşındaki futbolcu, 9 Mayıs’ta yönetimle masaya oturup Beşiktaş’taki geleceğini netleştirecek. Yıldız isime İngiltere Premier Lig devi Manchester City’nin ilgisi sürerken Gomez’in Siyah-Beyazlı formayla ilgili olarak vereceği karar, derbi sonrasındaki duruma göre belli olacak.

Beck'in aklı derbide!

Akhisar karşılaşmasında cezalı olduğu için forma giyemeyen Andreas Beck, Kayserispor karşılaşmasıyla tekrar ilk 11’deki yerine dönmüştü. Beck, şimdiden Galatasaray’la oynanacak derbiyi düşünmeye başladı. Alman sağ bek, “Önemli bir galibiyet elde ettik. Ancak son düdükle birlikte derbiye konsantre olmaya başladık” diye konuştu.

"Boyko'nun durumu zor"

Devre arasında transfer edilen ancak şu anki performansıyla Tolga Zengin’den kaleyi alamayan Denys Boyko’nun menaceri Vadim Shabliy, “Onun için şu an zor bir durum. Her futbolcu oynamak ister. Bazı kulüplerle görüşmelerimiz var ama size Boyko ayrılacak diyemem. Biliyorsunuz futbolda her şey çok çabuk değişebilir” ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler