SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş 4 - 0 Kayserispor

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala Kayserispor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini Mario Gomez, Oğuzhan, Quaresma ve Cenk'in attığı gollerle 4-0 mağlup etti. Siyah Beyazlılar bu galibiyetle puanını 73'e yükseltti. Beşiktaş, ligde kalan 3 haftada sırasıyla Galatasaray, Osmanlıspor ve Konyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın şampiyonluk mücadelesi verdiği rakibi Fenerbahçe (puan 67) ise pazar akşamı Gaziantepspor ile karşılaşacak.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ 4 - 0 KAYSERİSPOR
STAT: Vodafone Arena
HAKEMLER: Serkan Çınar, Erdem Bayık, Esat Sancaktar
BEŞİKTAŞ: Tolga, İsmail, Tosic, Marcelo, Beck, Quaresma (Dk. 71 Cenk Tosun), Atiba, Sosa, Olcay (Dk.87 Necip), Oğuzhan (Dk. 72 Gökhan Töre), Mario Gomez
KAYSERİSPOR: Ahamada, Zeki Yavru, Simic (Dk. 46 Mabiala) , Mustafa Akbaş, Berkan, Mijailovic, Furkan, Lopez, Deniz, Oğulcan (Dk. 78 Ömer Bayram), Sinan Bakış 8Dk. 59 Derley)
GOLLER: Dk. 10 Mario Gomez, Dk. 23 Oğuzhan, Dk. 34 Quaresma, Dk. 90+1 Cenk Tosun (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Quaresma (Beşiktaş), Deniz, Zeki, Mustafa (Kayserispor)

Maçtan dakikalar

2'KAÇTI... Mücadelenin henüz ilk dakikalarında Beşiktaş'ta Gomez, sağ kanattan Quaresma'nın ortasında topa klas bir şekilde dokundu ancak top üstten auta çıktı.

10' GOL... Beşiktaş'ın üst üste gelen atakları sonuç getirdi. Sağ kanattan Sosa'nın içeri açtığı ortada Gomez muhteşem bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve Beşiktaş, 1-0 öne geçti.

23'GOL... Beşiktaş'ta soldan gelişen atakta Gomez pasını Oğuzhan'a çıkardı. Şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturan Oğuzhan, Beşiktaş'ı 2-0 öne geçirdi.

34' GOL... Beşiktaş'ta ceza sahası içinde topla buluşan Quaresma, topu sol ayağına çekip açıyı buldu, yerden sert vurdu ve Ahamada'nın kapattığı köşeden topu filelerle buluşturdu. Beşiktaş, Kayserispor karşısında farkı üçe çıkarıyor...

57'KAÇTI... Beşiktaş'ın soldan gelişen atağında Olcay, Gomez'e ince bir pas attı. Kale önünde dar açıdan klas bir vuruşla topu filelere göndermek isteyen Gomez, çerçeveyi bulamadı ve top az farkla yandan dışarı çıktı.

68' PENALTI KAÇTI... Sahanın yıldızı Quaresma'nın düşürülmesi sonrası topun başına Mario Gomez geldi. Topa sert vuran golcü oyuncunun topu üstten dışarı çıktı ve Beşiktaş, penaltıdan yararlanamadı.

85' KAÇTI... Beşiktaş atağında Cenk, Ahamada'yı önde gördü ve aşırtma bir vuruş denedi ancak kalecinin son anda yaptığı müdahaleyle top kornere çıktı. Kullanılan köşe vuruşunda gelen kafa vuruşuyla top üstten auta çıktı.

90' GOL... Cenk Tosun maçın skorunu belirleyen golü attı: 4-0.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler