SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mario Gomez'in Beşiktaş'ta kalmak için iki şartı var

Beşiktaş'taki geleceği belirsiz olan Mario Gomez'in; gelecek sezon da Siyah Beyazlı formayı giymek için belirlediği şartlar ortaya çıktı

Sezon başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan kiralanan Mario Gomez’in, Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili olarak düşünceleri belli oldu.

Beşiktaş formasıyla 30 maçta attığı 23 golle büyük bir patlamaya imza atan 30 yaşındaki futbolcu Mario Gomez'in, Siyah-Beyazlılar’la yola devam etmek için belirlediği 2 şartı, yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

Bunlardan birincisinin, Beşiktaş’ın son 4 hafta öncesinde mutlu son için avantajlı olduğu Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşması olduğu bildirildi.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmasının Süper Mario’nun vereceği kararda en önemli etken olacağı belirtilirken, Devler Ligi’nde ses getirecek bir kadro oluşturulmasının tecrübeli futbolcunun ikinci isteği olduğu ifade edildi.

SÜRE 9 MAYIS'TA DOLUYOR

Beşiktaş Yönetimi’yle yaptığı son görüşmede Siyah-Beyazlılar’la olan geleceğine 9 Mayıs’ta karar vereceğini söyleyen Mario Gomez, bu süre öncesinde Başkan Fikret Orman’la tekrar masaya oturacak.

Bu sezonki performansıyla Kara Kartal’ın başarına direkt etki eden Mario Gomez’in, 8 Mayıs’taki Galatasaray derbisiyle şampiyonluk yarışındaki duruma göre sürenin ileriki bir tarihe ertelenmesini isteyeceği ya da şartlarını sunup Başkan Fikret Orman’ın cevabını bekleyeceği belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler