SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş: 'Alnımız ak, başımız dik!'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, mağlup oldukları Kasımpaşa mücadelesini değerlendirdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa’ya 2-1 yenilen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

Güneş’in açıklamaları şöyle;

“Milli maç sonrasında ilk maçımızdı. Kalan 8 maçımıza iyi başlamak istiyorduk. Yediğimiz ilk gol bize olumsuz etki yaptı. Attığımız golden hemen sonra gol yemek bize kötü yansıdı. İkinci yarının başında yediğimiz gol, oyunun dikkatini dağıttı. Oyunun temposunu arttırdık. Pozisyonlar bulup, rakibe de pozisyonlar verdik. 3 puanı kaybettik, üzgünüz ama bu bir yarış. Oyunumuzu eleştirip yolumuza bakmalıyız. Kazansaydık da lig devam edecekti.

Kazanmak moral açısından avantaj olacaktı ancak kaybettik diye teslim olacak değiliz. Buraya emek vererek geldik. Bundan sonra da emek vereceğiz. Teslim olan değil savaşan takım olacağız. Bizim başımız dik, alnımız ak.

Biz her maçta güzel futbol oynayıp, kazanmak için çıkıyoruz. Yeni stada gönül isterdi ki bu maçı kazanarak gidelim…”

Rıza Çalımbay: 'Beşiktaş’tan öğrendiğimiz şeyi yaptık'

“Çok iyi oynadık. Maçın başında sonuna kadar. Bizim galibiyete ihtiyacımız vardı. Oyunuclarımızı bir araya getermiyorduk, ideal kadromuzu sahaya çıkaramıyorduk . Bügün toparlandık. Herkesin bu maça bakış akış açısı biraz farklı idi. Ben Beşikaşlılığımı hiç gizlemedim. Beşitkaş’te şampiyonluklar yaşadım, orada kaptanlık yaptım.. Biz Beşiktaş’ta ne öğrendiysek bunu yapmaya çalıştık. Bizim işimiz bu, kazanmak zorundaydık. Bu Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe veya herhangi bir takım olsaydı yine fark etmezdi, iyi oynadık kazandık. Arkadaşlar mükemmel mücadele ettiler. Bu maçı kaybetseydik kesinlikle yukarıdan kopuyorduk. Bana göre hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Ben Beşiktaş’ın bir şeyi yitirdiğine inanmıyorum. Fenerbahçe ve Beşitkaş’ın bir sürü maçları var. Beşiktaş bana göre çok iyi bir takım. Oyunlar, oynadıkları futbol çok iyi. Çok kaliteli bir takım. İki takım da telafisi olmayan maçlar oynuyorlar. Kolay kaybetmemeleri gerekiyor. Fenerbahçe Konya’ya gidiyor, Beşiktaş Bursaspor’la oynayacak. Kolay maçlar değil bunlar. Daha çok maçlar var. Fenerbahçe kupada da oynayacak. Beşiktaş’ın bir şey kaybettiğine inanmıyorum.”


Necip: “Fenerbahçe’nin kaybettiği haftada…”

"Buraya galibiyet almak için geldik. Fenerbahçe’nin kaybettiği haftada avantaj sağlamak istiyorduk. Çok basit goller yedik. Böyle goller yiyince çıkarması zor oluyor. Sahada istediklerimizi gerçekleştiremedik. Önümüzdeki maçlara konsantre olup, şampiyon olmak istiyoruz.
İç sahada maçları bundan sonra daha güzel olacak. Haftaya tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler