SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu

Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşılaştı. Siyah - Beyazlılar Sosa ile öne geçmesine rağmen Del Valle ve Scarione'nin attığı iki gole engel olamadı ve mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Kartal, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği hafta yenilerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

KASIMPAŞA 2 - 1 BEŞİKTAŞ

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Aleks Taşçıoğlu
KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Omeruo, Titi, Olivier, Castro, Hakan, Adem (Dk. 79 Tunay), Scarione (Dk. 84 Abdullah), Del Valle (Dk. 75 Koita), Eren
BEŞİKTAŞ: Boyko, Beck, Marcelo, Necip, İsmail, Atiba (Dk. 90 Mustafa Pektemek), Oğuzhan, Sosa, Kerim Frei (Dk 46 Tolgay), Olcay (Dk. 57 Cenk Tosun), Mario Gomez
SARI KARTLAR: Hakan, Popov (Kasımpaşa), Oğuzhan, Marcelo, Sosa (Beşiktaş)
GOLLER: Dk. 29 Del Valle, dk. 49 Scarione (Kasımpaşa), dk. 28 Sosa (Beşiktaş)

Fenerbahçe'nin sahasında Osmanlıspor'la 0-0 berabere kaldığı haftada Beşiktaş'lıların gözü kulağı Kasımpaşa maçındaydı. Gökhan Töre'nin sakat Quaresma'nın da sarı kart cezalısı olması Siyah-Beyazlıların tek dezavantajı olarak gözüküyordu maç öncesi.

İlk yarı her iki takım da oldukça kontrollü bir oyun sergiledi. Kasımpaşa'nın 3, Beşiktaş'ın da bu devrede kaleyi bulan sayısı sadece 1 idi. O da gol oldu..

28. dakikada Beşiktaş kısa paslarla geldi, Sosa ceza sahasında topla buluştu, rakibini geçti, kaleciyle karşı karşıya kaldı, çok şık bir plase ile topu ağlarla buluşturdu: 0-1

Siyah-Beyazlılar gole sevinemeden skor eşitlendi. 29. dakikada santranın hemen ardından gönderilen uzun topta del Valle topla buluştu, Beck'i geçti, yerden sert vurdu, Boyko'nun çabası yetersiz kaldı: 1-1

İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı.

49. dakikada Kasımpaşa hızlı çıktı. Sağ kanattan gelen ortaya ön direkte Scarione iyi vurdu ve topu filelerle buluşturdu: 2-1.

57. dakikada Şenol Güneş iyice risk aldı. Orta alandan Olcay'ı çıkaran tecrübeli teknik direktör, Cenk Tosun'u oyuna sürerek forveti çiftledi.

64. dakikada Castro ortayı yaptı. Eren'in indirdiği topa Scarione'den önce Beck dokundu ve mutlak gol pozisyonunu engelledi.

69. dakikada inanılmaz bir gol kaçtı. Sosa ortasına Necip vurdu ancak Adem Büyük topu çizgiden çıkardı.

82. dakikada Eren'in pasında Tunay iki oyuncuyu geçti, ceza sahası yayı üzerinde şutunu attı, top Boyko'da kaldı.

84. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Sosa'nın ara pasında ceza sahasında Mario Gomez müsait pozisyonda içeri çevirdi, top Cenk'in topuğuna çarptı ve uzaklaştı.

87. dakikada Tunay bomboş pozisyonda şut çekmek yerine pas vermek isteyince top Beck'te kaldı.

90+1. dakikada inanılmaz bir gol daha kaçtı! Eren, Tunay'a bıraktı, o arka tarafta bomboş kalan Koita'ya gönderdi. Koita'nın şutu az farkla üstten dışarı çıktı.

90+3. dakikada Oğuzhan ortaladı, Gomez indirdi, Tolgay ceza sahası içinde bomboş pozisyonda vurdu ancak top dışarı çıktı.

90+4. dakikada yine inanılmaz kaçtı! Tunay'ın uzun topunda Koita bomboş kaldı ancak ceza sahasına girmek yerine uzaktan vurdu, top üstten dışarı çıktı.

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 2-1 Kasımpaşa'nın galibiyetiyle sonuçlandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler