SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş’ten Ali Palabıyık’a tepki!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir karşılaşmasını değerlendirdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Başakşehir ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.
Sözlerine maçı değerlendirerek başlayan Şenol Güneş, “1 puanın kimi mutlu ettiğini bilemeyiz. Rakibin ne yapacağını biliyorduk. Onlar da bizim ne yapacağımızı biliyorduk. Pozisyonlar skora yansımadı. Çok güzel gol yedik. Göbekten yedik. 1-0 gerideyken çok net pozisyonlar bulduk. Maç içerisinde verilmeyen çok fauller vardı. Duran toptan ve göbekten gol yedik. Böyle bir takıma karşı, kendi kapatasitesini kullanan rakibe karşı 2 gol bulduk” ifadelerini kullandı.
Maç sonu futbolcularını tebrik ettiğini söyleyen Güneş, “Burada Akhisar’a da böyle bir maç kaybettik. Ligde bazen böyle kayıplar olur. Futbolcularımı tebrik ettim. Yenilsek de tebrik edecektim. Biz kazanmış olarak görüyoruz. Rakip faul yapıyorsa, vakit geçiriyorsa buna çareler bulmamız gerekiyor. Hakem hata yapıyorsa sinirlenmemek gerekiyor. Biz rakipten daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Rakip de bir savaş verdi. Onları tebrik ediyorum” diye konuştu.
Şenol Güneş sözlerini hakem Ali Palabıyık’a tepki göstererek bitirdi;
“Zaman zaman iyi işler yapıldı. Zaman zaman kötü şeyler yaptık. Bize rahat kart gösteriliyor. Biz Trabzonspor maçında da aynı hakemle Quaresma’nın kırmızı kartından dolayı yenildik. Ali Palabıyık’la 5 puan kaybettik.“

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler