SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medipol Başakşehir - Beşiktaş (CANLI)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı oynanacak. Beşiktaş Başakşehir maçını kazanarak, Kasımpaşa'yı yenen Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

STAT: Başakşehir Fatih Terim

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Fevzi Demirhan, Serkan Çimen

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Bekir, Yalçın, Epuranu, Alparslan, Emre, Mahmut, Visca, Mossoro, Doka, M. Batdal

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Alexis Delgado, Necip, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gökhan, Olcay, Gomez

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında bugün Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. Saat 19.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. 2 maç eksiği ve 44 puan ile Fenerbahçe'nin ardından 2'nci sırada bulunan Beşiktaş, sezonun ilk yarısında olduğu gibi Medipol Başakşehir'i yine yenerek zirve yarışında yara almak istemiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı 14 Şubat 2016 Pazar günü 19.00'da oynanacak. Ali Palabıyık'ın yöneteceği Başakşehir - Beşiktaş mücadelesi LİG TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'TA 3 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta Medipol Başakşehir maçı öncesi 3 isim ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı bulunan Mario Gomez, İsmail Köybaşı ve Andreas Beck, Medipol Başakşehir karşısında sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki karşılaşmada forma giyemeyecek.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI KADIN VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ

İstanbul Başakşehir Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında yarın yapılacak Beşiktaş maçının kadın ve öğrencilere ücretsiz olacağını duyurdu.

Turuncu-lacivertli kulübün sosyal medyadaki paylaşımda, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yarınki Beşiktaş maçında passolig kartı olan kadınlar ile öğrencilerin tribüne ücretsiz gireceği bildirildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler