SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devlerin Çağlar Söyüncü savaşı

Transferle bizzat başkan Aziz Yıldırım ilgileniyor. Yıldırım'ın, yeni sezonda Beşiktaş forması giyeceği iddia edilen 19 yaşındaki stoper için Altınordu Kulübü başkanına 3 milyon euro'luk bir teklif yaptığı ileri sürüldü

PTT 1. Lig temsilcilerinden Altınordu'nun yetenekli defans oyuncusu Çağlar Söyüncü için iki dev kulüp Beşiktaş ile Fenerbahçe yarışa girdi... Son gelen haberlerde, siyah-beyazlıların 19 yaşındaki stoper için İzmir ekibi ile 2 milyon euro bonservis bedeli ve oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 25 pay karşılığında anlaştığı ileri sürülmüştü. Ancak devreye Fenerbahçe de girdi ve iş yeni bir boyut kazandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın bizzat Altınordu Başkanı Osman Toprak'ı arayarak, genç oyuncuya talip olduklarını söylediği belirtildi.

Kesin konuşmamak lazım

Toprak'ın genç oyuncu için Beşiktaş'a sözü olduğunu söylemesine üzerine Yıldırım'ın, "Eski kulüpleri, Mehmet Topuz ve Ozan Tufan için de başka kulüplere söz vermişti ancak biz transfer ettik. Çağlar için de belki biz daha fazla veririz, izniniz olursa da alırız" dediği vurgulandı. Yıldırım'ın, Çağlar'a karşılık 3 milyon euro'luk bir rakam düşündüklerini aktardığı Toprak'a, genç oyuncuyu kendisiyle görüşmeden hiçbir kulübe satmaması konusunda söz aldığı da bildirildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler