SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş TFF'ye başvuruyor!

Beşiktaş, dün akşam oynanan Torku Konyaspor maçında kırmızı kart gören Marcelo'nun cezasının iptali ya da ertlenmesi için TFF'ye başvuracak.

Siyah-beyazlılar, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Torku Konyaspor ile karşılaştı.

Karşılaşmasının 65. dakikadasında mücadelenin yan hakemi Serkan Gencerler, Konyaspor'un atağındaki ofsayt pozisyonunu görememiş ve devamında Beşiktaş'ın Brezilyalı savunmacısı Marcelo, gole giden rakibini düşürünce kırmızı kart görmüştü.

Beşiktaşlı yöneticilerin, Marcelo'nun haksız kırmızı kart gördüğü düşüncesiyle kırmızı kartın iptali ya da ertlenmesi için TFF'ye başvuracağı öğrenildi.

Marcelo, 1 maç ceza alırsa Medipol başakşehir maçında, 2 maç alırsa Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği mücadelelerinde forma giyemeyecek.

Örnekleri var

Türkiye ve dünyada daha önce kırmızı kart görmesine rağmen cezaların iptali ve ertelenmesi konusunda bir çok örnek bulunuyor.

[Şenol Güneş patladı: 'Yapamıyorsa bıraksın'](https://www.mynet.com/senol-gunes-patladi-yapamiyorsa-biraksin-92820-myspor)

2012-2013 sezonunda Gökhan Zan, Gençlerbirliği maçında rakibine yumruk attığı gerekçesiyle kırmızı kart görmüştü. Tahkim Kurulu bu itirazı görüşüp ve cezayı 1 maça indirip, 1 yıl ertelediğini duyurmuştu.

Yine bu sezon oynanan Gaziantepspor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın cezasını 1 yıl ertelemiş ve Hasan Ali Tuzlaspor maçında oynamıştı.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler