SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş’ta savunma sıkıntısı

Şenol Güneş ve kurmayları Marcelo ile Alexis’in forma giyemeyeceği Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor mücadelelerinde Tosic, Necip, Atiba ve Beck’ten ikisini savunmanın ortasında görevlendirecek.

Beşiktaş Ersan Gülüm’ün Çin’e satılmasının ardından Rhodolfo’nun da sezonu kapatması teknik heyetin planlarını alt üst etti. Siyah-beyazlıların hocası Şenol Güneş, özellikle erteleme maçlarında savunmanın ortasında hangi ikiliyi oynatacağını şimdiden kurmaylarıyla tartışmaya başladı.

Siyah-beyazlı ekip, maçların asıl oynanması gerektiği zamanda lisansları henüz çıkmamış olan Alexis ve Marcelo’yu ertelenen Mersin İY ve Trabzonspor karşılaşmalarında görevlendiremeyecek. Teknik heyet bu karşılaşmalarda defansın göbeğinde görev yapabilecek 4 futbolcuyu belirledi. Bu isimler Tosic, Necip, Atiba ve Beck…
Peki bu 4’lüden hangi 2’si karşılaşmalarda savunma göbeğini oluşturacak? İşte Güneş ve yardımcıları bu sorunun yanıtını antrenmanlarda arayacak. Şenol hoca, bu oyuncuları idmanlarda test edip en uygun 2’liyi bulacak ve onları erteleme maçlarında sahaya sürecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler