SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'a bir kaleci daha mı!

Devre arası transfer döneminin hızlı takımı Beşiktaş, yine flaş bir iddia ile gündeme geldi. İspanyol basını, Kartal'ın Deportivo kalecisi Fabricio ile 3 yıllık anlaşma yaptığını ifade etti.

Devre arası transfer döneminde kadrosuna 4 yeni isim katan, Ersan Gülüm’ü rekor fiyata Çin’e satan Beşiktaş için yeni bir iddia geldi.

İspanyol basını daha önce de adı Kartal ile anılan Deportivo La Coruna kalecisi Fabricio’nun gelecek sezon Türkiye’de olacağı yazdı.

Deportivo’ya yakın Lavozdegalicia sitesinde yer alan haberde, Beşiktaş ile Fabricio arasında 3 yıllık anlaşma yapıldığı ve her iki tarafın da anlaşmaya sadık kalacağı aktarıldı.

Transferin 3 senelik sözleşme üzerine olduğu da haberin detayında yer alırken, yeni sezondan itibaren anlaşmanın geçerli olacağı dile getirildi.

Sambade farkı

Kaleci Fabricio’nun sakatlığına rağmen Sambade’nin tam not verdiği ve yeni sezona kadar hazır olacağını düşündüğü ifade edildi. Ayrıca siyah-beyazlıların kaleci antrenör Sambade’nin uzun yıllar Deportivo’da çalıştığı için kulüple de ilişkileri bulunduğu kaydedildi.

Fabricio’nun Türkiye’ye gitmesinde kaleci antrenörü Sambade’nin oldukça etkili olduğu belirtildi. Ayrıca 28 yaşındaki oyuncuya, Türkiye’deki vergi avantajlarının cazip geldiği de öne çıkarıldı. Hatta Deportivo’nun yeni sezon için kaleci bulma çalışmalarına bile başladığı vurgulandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler