SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

12 seneye bedel 8 ay

Demba Ba ve Atınç Nukan sonrası Ersan Gülüm'ü de satmayı başaran Beşiktaş yönetimi, 8 ay içerisinde 25,9 milyon Euro satış geliri elde etti.

Siyah-beyazlı yönetim bu tablo ile de tarihi bir satış değerine ulaşmayı başardı. Kartal, 2003 Temmuz ila 2015 Temmuz arasında kadrosundan 110 isim gönderirken, bu futbolculardan sadece 24,5 milyon Euro kazanabilmişti. Fikret Orman yönetimi, 12 yılda oyuncu satışından elde edilen geliri son 8 ayda geride bırakmayı başardı.

Son olarak Ersan Gülüm'ü 7 milyon euro'ya Çinlilere satan Beşiktaş, Demba Ba, Atınç ve Cenk Gönen'den kazanılan rakamlar hesaplandığında 6 ayda kulüp kasasına 26 milyon euro'ya yakın bir rakam koydu.

Ersan'ın satışından kazanılan son rakamlardan sonra keyfi iyice yerine gelen Orman'ın sezon sonu hedefi ise 60 milyon euro.

West Ham'ın istediği, Milan ve Arsenal başta olmak üzere Premier Lig takımlarının istediği Oğuzhan için 15 milyon euro, River Plate ve Estudiantes başta olmak üzere Arjantin'den talipleri olan Sosa için 5 milyon euro, Schalke'nin istediği Olcay için 4 milyon euro, West Brom ve Newcastle dahil Premier Lig'den talipleri olan Kerim için 6 milyon euro ve Atletico ile West Ham başta olmak üzere Töre için 20 milyon euro'luk bedeller çoktan belirlenmiş durumda.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler