SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş: 'Kaybetmeyi hak etmedik'

Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'a sahasında 2-0 kaybettiği maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Şenol Güneş: Futbolda neden diye ararsan çok basit. Kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Hiç olmayacak şekilde gol yedik. Arkasından net pozisyonlar bulduk. Gole çeviremedik. İkinci yarıda öne baskı yaptık ama yine gol bulamadık. Son dakikalarda oyun tempoasından düşmeler olduk. Maçta sıkıntı yaratan taraf olduk. Oyunculara asılmadınız, istemediniz demek doğru olmaz. İkinci yarıda tempolu ve hızlı oynadık. Aceleci olduğumuz pozisyonlar da vardı.

Maçın tamamına baktığımda oyuncuların emeklerinin sonucu bu olmamalıydı. Uzun maraton bu. Başımızı öne eğmek yerine, ders çıkarıp önümüze bakacağız. Futbol bu… Her sonuç çıkalbilir. Kolay ya da zor kazanabilirsiniz. Biz rakibe az pozisyon vererek kazanmaya çalışıyoruz. Perşembe günü oynadığımız maçın yorgunluğu var tabi ki… Bu maç burada bitti! Kayserispor maçıyla lig devam edecek.

[Maçtan kareler-![Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçından kareler 2015-2016](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125123/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-akhisar-belediyespor-macindan-kareler-2015-2016-155351-myspor)

Cihat Arslan: İşin sırrı inanmak… Futbolcular kendilerine inanıyorlar. Bu işin neticesi inanmak! Beşiktaş bizi yenebilirdik. Maça bir şeyler yapmak için çıktık. Zaman zaman kötüydük! Çok geriye çekildik! Beşiktaş yorgun geldi. İlk 60-70 dakika kazanmaya yakınız dedik. Maç öncesi yaptığımız plan tuttu. Çok çok iyi oynadık. Doğru oynadık. Buradan sansasyonel bir skorla Manisa’ya dönebilirdik.

Beşiktaş güçlü takım. Sahada doğruları yaparsanız yenebiliriz. Bizim işimiz, en iyi takıma karşı da kazanmak için çareler üretmek. Bu galibiyet benim için sürpriz değil

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler