SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cenk Tosun: '2 tane attım, özür dilerim'

Attığı 2 golle Beşiktaş'a galibiyeti getiren Cenk Tosun maç sonu takım arkadaşlarından özür diledi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Şenol Güneş ile farklı bir hava yakaladıklarını söyleyen Cenk Tosun şöyle konuştu: "İstediğimiz futbolu oynayamadık ama galip geldik. Herkesten özür diliyorum. 2 tane attım ama 4 tane de kaçırdım. İlk defa kendimi özel hoca tutup bütün yaz çalıştım. Bunun da meyvelerini topluyorum. 9 puanla liderlik koltuğuna oturduk. Sporting maçını 3 puan veya en azından 1 puanla kapatıp gruptan çıkmak istiyoruz."

Şenol Güneş: Kazanmak güzel bir şey

Güneş, maç hakkında yaptığı açıklamada, "Bugün kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. İlk yarıda rakibin savunma anlayışıyla takım halinde çıkışımızda sıkıntılar oldu. İlk yarıda Cenk’in attığı gol rahatladı. Kazanmak güzel bir şey. Artık Akhisar maçına bakıyoruz." diye konuştu.

Bir gazetecinin, 'Mustafa Denizli’nin Galatasaray’ın başına gelmesiyle rekabet kızıştı anketler yapılıyor, sizce anketlerde kim kazanır, Türk futbolu için hepiniz önemlisiniz neler söyleyeceksiniz?' sorusuna tecrübeli teknik adam, "Ben Türk futbolu hakkında konuşmayı istemiyorum. Çünkü kimseye bir fayda sağlamıyor. Benim için önemli olan takımımla bir adım ileri gitmektir. Başka ödül istemem." cevabını verdi.

Cenk Tosun'un performansının sorulması üzerine ise Şenol Güneş, "Cenk Tosun iyi çalışıyor. Futbol hatalar oyunu bazen istedikleriniz olmaz. Bugün savunmaya biraz daha yük bindi bu doğrudur. Önemli olan kimin girdiği ve çıktığı değil takıma katkı verip vermedikleridir." diye cevapladı.

[Beşiktaş'a Rusya'dan kötü sonuç](https://www.mynet.com/besiktasa-rusyadan-kotu-sonuc-89550-myspor)

İsmail Köybaşı: Grupta lider olduğumuz için mutluyuz. Son maçlarda gol yemiyoruz. İyi oynadık. İlk yarıda tutuktuk ama ikinci yarıda bize yakışan oyunu oynadık. Yaptığım asistin devamı gelir inşallah. Lizbon’dan galibiyetle dönmek zorundayız. İyi motive olursak üst turak çıkacak puanları alırız diye düşünüyorum. Her şey güzel gidiyor ve sorumluluklarımın farkındayım.

[Beşiktaş Avrupa'da da lider!](https://www.mynet.com/besiktas-avrupada-da-lider-89549-myspor)

Maçtan kareler-Beşiktaş-Skenderbeu maçından kareler

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler