SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yok artık Atiba! 30 saatten sonra...

Siyah-beyazlı yönetimin geçen sezon mukavelesi bir türlü uzatılmayan Atiba’nın yerine Lille’de forma giyen Mavuba’yı düşündüğü belirlendi. Başkan Orman’ın isteğiyle Fransa’ya giderek bu oyuncuyu izleyen Keskin, “Atiba ile hemen sözleşme yapın” mesajını iletince Mavuba’dan vazgeçildi

Beşiktaş’a geldiği günden beri oynadığı futbolla sadece siyah-beyazlı taraftarları değil, bütün futbol kamuoyunu kendine hayran bırakan Atiba Hutchinson’un, Gökhan Keskin sayesinde takımda kaldığı ortaya çıktı.
Siyah-beyazlı yönetimin geçtiğimiz sezon sözleşmesi bir türlü uzatılmayan Atiba’nın yerine Lille’de forma giyen Mavuba’yı düşündüğü, ancak Keskin’in verdiği rapor sonrası geri adım attığı belirlendi.
Yönetime yakın bazı isimlerin, Mavuba’yı, “Atiba’dan 10 gömlek üstün” diyerek, Başkan Fikret Orman’a empoze ettikleri ve Fransız ön liberonun bu nedenle transfer listesine girdiği ifade edildi. Başkan Fikret Orman’ın isteğiyle Fransa’ya giderek Mavuba’yı izleyen Gökhan Keskin’in, “Acil olarak Atiba ile sözleşme uzatılsın” raporunu verdiği ve bu gelişme üzerine siyah-beyazlı oyuncuyla 2 yıllık kontrat için yeniden anlaşma sağlandığı aktarıldı.
Slaven Bilic döneminde PSV’den transfer edilen Atiba’nın takımda kalmasından büyük mutluluk duyan Başkan Fikret Orman’ın, yakın çevresine, “İyi ki Gökhan Keskin’i dinlemişiz. Atiba gibi bir oyuncuyu arasanız, bulamazsınız” dediği öğrenildi.
Fransa’da Mavuba’yı birkaç kez izleyen ve Atiba’nın takımda kalmasını sağlayan Gökhan Keskin, Rhodolfo’nun transferinde de başrolü oynamıştı. Beşiktaş adına dünyanın bir çok ülkesinde futbolcu izleyen Keskin’in, genç yetenekleri yönetime rapor halinde sunduğu vurgulandı.

KARNESİ

SEZON MAÇ GOL
2015-16 16 1
2014-15 43 2
2013-14 33 1
TOPLAM: 92 4

200 bin euro bonus yolda!

Atiba Hutchinson, Beşiktaş’la 4 Haziran’da yıllık 1 milyon euro garanti ücret ve 10 bin euro maç başı karşılığında 2 yıllık sözleşme yenilemişti. Kanadalı futbolcuya yeni sözleşmeye göre 30 resmi maçta ilk 11’de veya sonradan oyuna girerek oynaması halinde 200 bin euro bonus ödemesi yapılacak. Bu sezon şimdiden 16 resmi karşılaşmada sahaya çıkan Atiba 14 maçta daha oynarsa 200 bin euroyu cebine koymaya hak kazanacak.

30 saat uçtu

Medicana Sivasspor maçındaki performansıyla alkışları toplayan Atiba geçen hafta Kanada Milli Takımı formasını El Salvador deplasmanında giyerken toplamda 30 saat süren uçak yolculuğunun ardından perşembe günü İstanbul’a dönmüştü. Sivas karşısında orta sahada kusursuz bir futbol oynayan 32 yaşındaki futbolcunun, Şenol Güneş’in hazırlattığı özel antrenman programıyla maça yetiştirildiği aktarıldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler