SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Medicana Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Sergen Yalçın'dan sonra takımın başına Okan Buruk'u getiren Medicana Sivasspor'u konuk ediyor.

STAT: Başakşehir
HAKEMLER:Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Ekrem Kan
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig Tv ve Mynet Canlı Anlatım

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Olcay, Gomez SİVASSPOR: Setkus, Cicinho, İbrahim Öztürk, Yiğit İncedemir, Ziya, Hakan Özmert, Adem Koçak, Burhan , Aatif Chahechouhe, Mehdi Taouil, Eneramo

Beşiktaş zirvedeki yerini korumak istiyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Medicana Sivasspor'u konuk ediyor. Ligdeki son 6 maçında 5 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, Medicana Sivasspor karşısında da kazanarak liderlik koltuğundaki yerini korumayı hedefliyor.

"Kara Kartallar", 11 hafta sonunda aldığı 8 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgiyle 26 puan topladı, sıralamadaki en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde zirvede yer aldı.

Ligde 9 maçtır kaybetmiyor

Beşiktaş, ligde yaptığı son 9 maçı da kaybetmedi. Bu sezonki tek yenilgisini 2. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk ettiği Trabzonspor karşısında 2-1'lik skorla alan siyah-beyazlı ekip, daha sonra yaptığı 9 lig karşılaşmasında 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Ligde en uzun süredir yenilmeyen takım konumunda bulunan siyah-beyazlılar, söz konusu mücadelelerde rakip fileleri 22 kez havalandırıp, kalesinde ise 8 gol gördü.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki performansı

Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ev sahibi olarak çıktığı 5 maçta 3 galibiyet aldı. Son iki sezonda Başakşehir'deki statta 5 iç saha karşılaşmasına çıkan siyah-beyazlılar, bu mücadelelerde rakiplerine 3 kez üstünlük sağlarken, 2 maç ise berabere bitti.

"Kara Kartallar", bu statta son oynadığı lig maçında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalmıştı.

3 futbolcu ceza sınırında

Medicana Sivasspor maçı öncesi Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartı bulunan Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal, Medicana Sivasspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek. Beşiktaş, ligin 13. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

İki takım arasında geçen sezon oynanan maçlarda Beşiktaş, rakibini sahasında 3-2, deplasmanda ise 1-0'lık skorlarla mağlup etmişti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler