SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Barcelona'yı solladı

Süper Lig lideri Beşiktaş, bu sezon deplasman maçlarında ortaya koyduğu performansla Avrupa'nın dev kulüplerini geride bırakmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 11 hafta sonunda zirvede yer alan Beşiktaş, özellikle dış saha performansıyla dikkat çekiyor. Ligde bu sezon şu ana kadar çıktığı 6 deplasman maçında 5 galibiyet, bir beraberlik alan ve 16 puan toplayan Siyah-Beyazlı ekip, dış sahada 2,7'lik bir puan ortalaması tutturdu.

BEŞİKTAŞ DIŞ SAHADA 2,7 PUAN ORTALAMASI YAKALANDI

Beşiktaş, söz konusu başarısıyla Avrupa'nın önde gelen liglerinde, dış sahada en çok puan toplayan takımlar arasında ikinci sırada yer alıyor. Listenin ilk basamağında Fransa Ligue 1'de lider durumda bulunan ve 7 deplasman maçından 6 galibiyet, 1 beraberlik çıkaran Paris Saint Germain bulunuyor.
Beşiktaş, bu alanda Almanya ligi lideri Bayern Münih, İspanya liginin ilk sırasındaki Barcelona, İtalya'da zirve ortakları Fiorentina ve Inter ile Premier Lig'in zirvesinde yer alan Manchester City'yi geride bıraktı.
Siyah-Beyazlılar, 2015-2016 sezonunda yaptığı 15 resmi maçın tamamında gol attı. Bu sezon şu ana kadar Süper Lig'de 11, UEFA'da ise 4 karşılaşma oynayan siyah-beyazlı ekip, bu karşılaşmalarda 32 gol kaydetti. kartal, geçen sezondan bu yana ligde son 12, UEFA Avrupa Ligi'nde ise son 7 mücadelesinde gol atma başarısı gösterdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler