SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Töre'yi istediğini resmen açıkladı

West Ham Teknik Direktörü Slaven Bilic, sezon başında Beşiktaş'tan Gökhan Töre'yi transfer etmek istediğini açıkladı.

Beşiktaş’taki sözleşmesinde opsiyonu kullanmayarak takımdan ayrılan ve West Ham United’ın başına geçen Slaven Bilic, aylık yayınlanan spor dergisi Socrates’in Ekim sayısında Sine Büyüka’ya röportaj verdi. Hırvat teknik adam, İngiltere’de huzurlu olduğunu ve Beşiktaş’ı takip ettiğini söylediği açıklamalarda Gökhan Töre itirafında da bulundu.

Bilic, “Goki efsanedir. İyi bir adam, iyi bir oyuncu” dediği eski öğrencisini sezon başında Ada’ya götürmek istediğini açıkladı. İşte röportajdaki o transfer sözleri;
“Gökhan Töre’yi elbette kadroda görmek isterim. Sezon başında da transfer etmeyi denedim de zaten. Ama bu sene uygun değildi. Birçoğunu görmek isterim. Beşiktaş büyük bir kulüp ve kuvvetli bir kadroya sahip. Birçok oyuncusu da West Ham’da oynayabilecek kadar iyi. Ama bazılarının pozisyonlarında çok iyi oyucularımız var, bazılarını maliyetlerinden dolayı transfer etmemiz mümkün değil, bazıları ise İngiltere’nin kuralları sebebiyle burada çalışma izni alamıyor. Ama hepsinin çok iyi oyuncular olduklarını söylemeliyim.”

“ÖNDER’E BU TAKIMDA KOÇ BENİM DEMİŞTİM”

Slaven Bilic’e uzun röportajda Önder Özen de soruldu… Özen’in takımdan ayrılmasında Bilic ile girdiği tartışma neden olarak göstermişti ancak Hırvat hoca bu iddianın doğru olmadığını söylerken, aralarında ufak tartışmaların olduğunu da gizlemedi.

İşte Slaven Bilic ve Önder Özen arasında geçenler;

“Önder Özen’i çok sevdiğimi söylemeliyim. Beni Beşiktaş’a getiren adam… Taktik konuşmak için açık bir insanım, sonuçta bu fikir alışverişleri benim için faydalı oluyor. Beni ikna edebilirsin, sonuçta Tesla ya da Einstein değilim, sadece bildiğim bazı şeyler var.
Önder Özen’le yaşadığımız şeye de tartışma diyemem ama farklı görüşlerimiz vardı. Sonrasında aramız yine iyi kaldı. Zaten takımdan da benim yüzümden ayrılmadı. Split’e gitmeden önce Beşiktaş’ta iki yıl geçirmiştim ve doğal olarak İstanbul evim olmuştu, birçok dost edinmiştim. Ayrılırken hepsiyle görüşemedim ama Önder’le buluştuk. O ve asistanı Fatih’le öğle yemeği yedik. Direktör ve teknik adam arasında tabii ki fikir ayrılıkları olur, oyuncu tercihi olsun başka şeyler olsun. Bunlar bana katkı sağlar. Ama ekibim bu konulardan biri değil. Kendi sadık ve kaliteli insanlarımla çalışmak isterim. Önder’le de tartıştığımız konu buydu. ”Senin fikrin bu ama takımda koç benim” demiştim. Her şeye rağmen onu seviyorum.“

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler