SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milosevic fırsatı kaçtı, elde kaldı!

U-21 Avrupa Şampiyonası'nın yıldızlarından olan ve İtalyan ile İngiliz ekiplerinin istediği Beşiktaş'ın genç stoperi Milosevic satılmayınca elde kaldı.

Demba Ba ve Atınç Nukan transferleriyle sezona ciddi bir gelir elde ederek giren Beşiktaş, İsveçli futbolcusu Alexander Milosevic'te ise aynı başarıyı gösteremedi. Senegalli forvetten 13, genç stoperden ise 5 milyon euro ile birlikte toplamda 18 milyon euroyu kasasına koyan siyah-beyazlılar, Milosevic'te ise önemli bir fırsatı kaçırdı.

Bu yaz 17-30 Haziran tarihlerinde Çek Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde düzenlenen U-21 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsveç takımı şampiyonluğa ulaşırken, Alexander Milosevic turnuvanın en çok öne çıkan isimlerinden bir tanesi olarak yıldızını parlatmıştı.

Turnuvayı yerinde takip eden Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini'nin büyük beğenisini toplayana ve İtalyan ekibinin radarına giren genç savunmacıya İngiltere'nin Norwich City ve Bournemouth takımları da talip olmuştu. Ancak Beşiktaş 23 yaşındaki futbolcuyu göndermek yerine kadroda tutmayı tercih etti.

Avrupa'nın yıldızıydı, hiç oynayamadı

Alexander Milosevic bu sezon tam bir hayal kırıklığı yaşadı. Avrupa Şampiyonası'nın parlayan isimlerinden bir tanesi olarak düzenli forma giymesi beklenen oyuncu, yedinci haftası geride kalan Süper Lig'de de, Avrupa'da oynanan iki maçta da hiç forma giymedi. Sezon başında iyi bir bedel karşılığında elden çıkarılma ihtimali bulunan futbolcunun, hiç oynamadığı için değeri de düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler