SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Gomez kral olur'

Dilmen, Beşiktaş’ın deplasmanda Eskişehirspor’u 2-1 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi. Dilmen, sakatlık olmaması durumunda siyah beyazlıların Alman yıldızı Mario Gomez'in Spor Toto Süper Lig'de gol kralı olacağını söyledi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş’ın deplasmanda Eskişehirspor’u 2-1 yendiği karşılaşmayı değerlendirdi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri kaydeden Mario Gomez’i değerlendiren Dilmen, Alman forvetin sakatlık yaşamaması durumunda Spor Toto Süper Lig’de gol kralı olacağını söyledi.

[Maçtan kareler![Eskişehirspor - Beşiktaş maçından kareler 2015-2016](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2124073/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/eskisehirspor-besiktas-macindan-kareler-2015-2016-155170-myspor)

Dilmen, “Geçen haftaki yayında da söyledim. Gomez, Türkiye Ligi’nin gol kralı olur. Beşiktaş’ın penaltıcısını bilmiyoruz, çünkü penaltı kullanmadı Beşiktaş. Penaltıları da kullanırsa zaten kesin olur. Ama bence penaltıları kullanmasa da gol kralı olur. Bir sakatlık olmazsa, ben Gomez’i mayıs ayı sonuna gol kralı olarak yazdım” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler