SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Töre'ye Ada'dan dev kanca!

İngiliz kulübü Arsenal'in scoutları, Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Töre'yi Sporting Lizbon maçında tribünden izledi. Wenger'in ekibinin devre arasında Gökhan Töre için cazip bir teklif sunması bekleniyor.

Siyah beyazlı forma altında üçüncü sezonunu geçiren Gökhan Töre, ortaya koyduğu müthiş performansla değerini her geçen gün biraz daha yükseltiyor.

*İŞTE GÖKHAN TÖRE'NİN 'SABRİ 55' DÖVMESİNİN SIRRI haberi için tıklayınız

Sezon öncesi Atletico Madrid'in transfer radarına giren yıldız futbolcuyla Arsenal de yakından ilgileniyor. İngiliz kulübünün scoutlarının Beşiktaş'ın önceki gün Sporting Lizbon'la oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçını tribünden izleyerek, Gökhan hakkında teknik direktör Arsene Wenger'e vermek üzere bir rapor hazırladıkları öğrenildi.

YÖNETİM BIRAKMIYOR

İngiliz basınında yer alan haberlerde ise Arsenal'in ara transfer döneminde Beşiktaş'a Gökhan için cazip bir teklifle gelebileceği belirtildi.

*BEŞİKTAŞ'TA GÖKHAN TÖRE DEVRİMİ haberi için tıklayınız

Beşiktaş Kulübü'ne yakın çevreler, Arsenal'in yıldız futbolcuya olan ilgisini doğrularken yönetimin Gökhan'ı takımda tutmakta kararlı olduğu ifade edildi. Daha önce İngiltere'de Chelsea altyapısında oynayan Gökhan Töre, daha sonra Hamburg ve Rubin Kazan formalarını giymişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler