SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'a para tatlı geldi

Beşiktaş, Demba Ba ve Atınç Nukan’dan gelen 18 milyon euro nakit para girişi karşısında harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Gökhan Töre, Kerim Frei, Oğuzhan, Cenk Tosun ve Olcay Şahan gibi isimleri, uluslararası transfer piyasasına sunacak.

Demba Ba ve Atınç Nukan’ı vererek kulüp kasasına 18 milyon euro nakit para girişi sağlayan Beşiktaş Yönetimi, yeni transferler için şimdiden harekete geçti. Siyah - beyazlı yönetimin, şimdiden Avrupa’nın bazı büyük kulüpleriyle temasa geçerek, transferde, kadrolarındaki yetenekler için öncelik sözü aldıkları ortaya çıktı.

Geçen sezon dünyanın çeşitli liglerinden scoutları Türkiye’ye getirterek onları ağırlayan Beşiktaş Yönetimi, yine aynı sistemi uygulayarak kulübe en az 30 milyon euro bonservis geliri kazandırmanın hesaplarını yapıyor. Manchester United, Chelsea, Valencia, Atletico Madrid, Inter, Milan gibi Avrupa kulüplerinin yanı sıra Çin ve Katar takımlarıyla da temas halinde olan siyah-beyazlı kulüp, Gökhan Töre, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun ve Olcay Şahan gibi isimleri, uluslararası transfer piyasasına sunacak.

Görücü gelecek

Dünya çapındaki kulüplerle şimdiden görüşerek kadrodaki yetenekleri görücüye çıkarmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, alt yapıdaki genç yetenekleri de büyük kulüplerin scoutlarına izletecek. Siyah-beyazlı kulüp, bir kaç maç oynamasına rağmen 5 milyon euro gibi bir bedelle Almanya’ya giden Atınç Nukan gibi, alt yapıdan bazı gençleri, şimdiden transferin gözdesi haline getirmeye çalışacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler