SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pervez Müşerref'den Beşiktaş'a sürpriz teklif!

Pakistan’ın eski Devlet Başkanı Pervez Müşerref'den Beşiktaş'a sürpriz bir teklif geldi...

Dünyanın en kalabalık ülkeleri arasında yer alan Pakistan, Hindistan benzeri bir futbol yatırımı yapmak istiyor. Kriketten sonra ülkedeki en popüler spor dalı olan futbolun en büyük tutkunlarından birisi de Pakistan’ın eski Devlet Başkanı Pervez Müşerref.

2012 yılında İstanbul'da fanatik taraftarı olduğu Beşiktaş Kulübü'nü ziyaret eden Müşerref'e Fikret Orman, "kırmızı" bir Beşiktaş forması takdim etmişti. Müşerref o dönemde Orman'dan, Pakistan'daki futbolun gelişmesi için de yardım sözü almıştı. Eğitimini Türkiye'de alan Müşerref siyasetten el çektirildiği için kendini futbola adadı.

Ülkedeki büyük firmaların futbola yatırım yapması için harekete geçen Müşerref'in ilginç bir de hamlesi oldu. Ülkenin şu anda en fazla umut vaadeden oyuncusu Saadullah Khan'ı Beşiktaş'a gönderebileceğini ama tüm masraflarının bu şirketler tarafından karşılanmasını talep etti.

Müşerref'in, Beşiktaşlı yöneticilerle görüşerek Khan'ı kabul etmeleri durumunda Pakistanlı büyük şirketlerin de siyah-beyazlı takıma sponsor olacakları konusunda güvence verdiği gelen bilgiler arasında. Bu arada anlaşma olursa Beşiktaş ilerleyen dönemde Pakistan'da futbol okulu kuracak ve futbolun gelişimine katkı yapaca

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler