SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş'ten savunmaya yeni çözüm

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının savunmadaki problemlerini hücum presle çözmeyi planlıyor.

Yeni sezona az ve öz transfer yaparak giren Beşiktaş'ta kale, savunma ve orta saha Teknik Direktör Şenol Güneş'i tedirgin ediyor.

Tolgay Arslan ile Veli Kavlak'ın sakatlıklarının uzun sürecek olması bu bölgeyi Kartal'ın hassas noktası haline getiriyor. Kalede sadece Tolga Zengin var. Herhangi bir sakatlık durumunda Günay Güvenç dışında alternatif bulunmuyor. Bu durumun takımı zorda bırakabileceği belirtiliyor.

Savunmada Brezilyalı Rhodolfo güven verirken Ersan Gülüm, Miloseviç ve Pedro Franco'nun yeterli düzeye çıkamaması soru işareti olarak duruyor. Hücum hattını ve kanatları güçlendiren Beşiktaş'ta ara transfer dönemine kadar savunmanın göbeği teknik ekibin başını ağrıtacak gibi görünüyor.

Şenol Güneş, savunma bölgesindeki bu sıkıntıyı taktik olarak kendi içinde çözmeyi planlıyor. Öncelikle rakibe önde baskı kurup, savunmayı rahatlatmayı amaçlıyor. Sonrasında ise ayağa top yaparak oyunu kontrol altına almak var. Bu şekilde basit hataların önüne geçilecek.

Oyun presle rakip sahaya yıkılacak. Savunma hücumda başlayacak ve böylelikle rakibe çok fazla pozisyon imkânı tanınmayacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler