SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Herkese 3 gün Quaresma’ya tek!

Beşiktaş'ta Quaresma arkadaşlarının 3 günlük tatilinin aksine yalnız bir günü izinli geçirdi.

Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımını 10 kişi bırakan ve büyük eleştiri alan Ricardo Quaresma, sonrasında yaptığı açıklamalarda sık sık özür dileyerek kendisini affettirmişti. Cuma günü oynanan Gaziantepspor maçının ardından takım 3 günlük izne ayrılırken Quaresma arkadaşlarının aksine yalnız bir günü izinli geçirdi. Sonrasında özel çalışmalar yapmak üzere tesise gelen Q7 dün de ülkesinin milli takımına katılmak üzere Portekiz’e gitti.

Milli arada rakip Osmanlı

Lige verilen milli arada eksiklerini giderip tam olarak hazır hale gelmek isteyen Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, bu sürede Süper Lig takımlarıyla hazırlık maçı yapmak istedi. Bu kapsamda Osmanlıspor ve Kayserispor’dan maç talep edildi. Edinilen bilgiye göre Osmanlıspor’dan olumlu yanıt geldi. İki kulüp arasında oynanacak hazırlık maçının tarihi henüz kesinleşmedi. Ancak tarafların Osmanlı Stadı’nda bu hafta sonu karşılaşmaları bekleniyor.

Hazırlıklar çift idmanla başlıyor

Beşiktaş, milli aranın ardından karşılaşacağı Başakşehir maçının hazırlıklarına bugün başlıyor. Milli takımlarına giden ve tedavileri süren oyunculardan yoksun bir şekilde teknik direktör Şenol Güneş, yönetiminde top başı yapacak olan Kartal, günü çift idmanla tamamlayacak. Siyah-Beyazlılar’ın, yarın ise tek idmanla hazırlıklara devam edeceği belirtildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler