SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oğuzhan'dan Tümer Metin'e mesaj!

Beşiktaş'ın başarılı futbolcularından Oğuzhan Özyakup, deplasmanda 4-0 kazandıkları Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşmada kilidi açan golü atan Oğuzhan, mücadelenin ardından attığı frikik golünde yaşananları anlatırken, Tümer Metin'e de mesaj gönderdi.

Oğuzhan Özyakup'un maç sonu açıklamaları şöyle:

"Maça kontrollü, baskılı başladık. Gole kadar denge bizim elimizdeydi. Bir türlü golü bulamadık. Golü bulduktan sonra da alan veriyorlar, bunu analizlerde de görmüştük."

[Maçtan kareler-![Gaziantepspor - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123610/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/gaziantepspor-besiktas-macindan-kareler-155038-myspor)

Tümer Metin'e ilginç mesaj

"Frikikten önce Tolga ağabey Ersan'a gelerek, benim için 'kalecinin köşesine vur' demişti. Ben de onu dinlemedim diyeyim. Antrenmanlarda bu vuruşu çok çalıştım. Tümer (Metin) ağabey Mersin maçında 'o top oradan girmez' demişti, aynı noktadan. Çok çalıştım bu vuruşa ben, çok çalışmanın ödülü de bu gol oldu. İlk golü bulduktan sonra çok rahatladık. Çok alan bulduk ve bunu da iyi değerlendirdik."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler