SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantepspor 0 - 4 Beşiktaş

Süper Lig'de ilk iki haftanın istikrarsız takımlarından Gaziantep ile Beşiktaş, Kamil Ocak Stadı'nda karşılaştı. Siyah-Beyazlılar ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

*[MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ](http://spor.mynet.com/canli-mac-anlatimi-ve-sonuclari/2118667-gaziantepspor-besiktas.html)**

GAZİANTEPSPOR 0 - 4 BEŞİKTAŞ

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Vranjes, Arokoyo, Barış, Marçal, Abdülkadir (Dk.77 Erdem), Chibuike, Larsson, Abuda (Dk.85 İ. Odabaşı), Camara, Muhammet (Dk.64 Orkan Çınar).

TEKNİK DİREKTÖR: Mutlu Topçu

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Oğuzhan(Dk.89 Kerim), Gökhan, Sosa (Dk.45 Cenk Tosun), Olcay, Gomez(Dk.78 Necip).

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

SARI KARTLAR: Arokoyo, Abuda (Gaziantepspor), Oğuzhan (Beşiktaş)

GOLLER: Dk.76 Oğuzhan Özyakup, Dk.83 Cenk Tosun, Dk. 87 Olcay, Dk.90 Kerim Frei (Beşiktaş)

[Maçtan kareler-![Gaziantepspor - Beşiktaş maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123610/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/gaziantepspor-besiktas-macindan-kareler-155038-myspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

Süper Lig'de ilk iki haftanın istikrarsız takımlarından Gaziantep ile Beşiktaş, Kamil Ocak Stadı'nda karşılaştı.

Cezalı Quaresma'nın yokluğunda Şenol Güneş, Sosa'ya forma şansı verdi. Arjantinli futbolcu bu sezon 11'de ilk kez forma giyerken, ilk yarıda 'Bu takımda her zaman oynamalıyım' dercesine oynadı.
Gençlerbirliği'nden gelen Tosic, uzun süredir takımda oynuyormuşcasına rahattı, tıpkı sağ bek oyuncusu Beck gibi. Beck, oyunun ilk bölümlerinde hemen önünde oynayan Gökhan Töre ile çok iyi anlaştı.
Siyah-beyazlılar ataklarını da genelde bu bölgeden gerçekleştirdi. Konuk ekibin kaleye ilk şutu 30. dakikada Gomez'den geldi. Bu atakta Karcemarskas topu güçlükle çıkardı. Bu pozisyonun hemen öncesinde Muhammed Demir'in ters kafa vuruşunda Karcemarskas yine başarılıydı. Gaziantepspor ise cılız şutlarla skor üretmeye çalıştı ama başarısızdı. İlk yarı golsüz eşitlikle geride kaldı.

İkinci yarıya Beşiktaş, Sosa Cenk Tosun değişikliğiyle başladı. Şenol Güneş'in bu değişikliği sonrası Gaziantepspor orta alanda üstün olan taraftı. Öyle ki 70 dakikada Kırmızı-siyahlılar net pir pozisyonu değerlendiremedi. 75. dakikada ise Beşiktaş aradığı golü Oğuzhan ile buldu. Genç yıldız frikikten attığı nefis golle takımın 1-0 öne geçirdi. Skordan sonra Beşiktaş oyunda hakimiyeti kurdu, 82. dakikada Cenk Tosun, kazanılan penaltıda meşin yuvarlağın başına geçti. Cenk, kaleci ve topu farklı köşelere gönderdi. 0-2. 87. dakikada ise kontra atakla fark üçe çıktı. Olcay Şahan, Gökhan Töre'nin adeta al da at dediği pası iyi değerlendirerek skoru 3-0'a taşıdı. Uzatma anlarında ise Kerim frei gecenin skorunu belirledi. 0-4.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler