SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Quaresma'ya ceza vereceğiz'

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşmayı değerlendiren Metin Albayrak, "Bazen biz, bazen Trabzonspor iyi oynadı. Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz. Önümüze bakacağız" dedi.

[Maçtan kareler-![Beşiktaş - Trabzonspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123553/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-trabzonspor-macindan-kareler-155017-myspor)

Hakem Ali Palabıyık'ın kararlarını eleştiren Albayrak, "Biz takım kurmakla görevliyiz. Hakemlerin performansını iyi yapacak mekanizma bilzer değiliz. Kamuoyunun gözü önünde oldu. hakemlerin orada olma sebebi adalet dağıtmak. Daha ilk başta böyle başlarsa bu ligin sonu gelmez. Türkiye'de kurumlar ve kişiler özür dilemeli. Özür dilemek de bir erdemdir. Çünkü emekler var. hedefler çok yukarıda, büyük yatırımlar yapılıyor ve beklentiler çok yukarıda. Artık hakemleri konuşmamalıyız. Önce futbol olmalı" açıklamasını yaptı.

"QUARESMA'YA CEZA VERECEĞİZ"

Maç sonu "Quaresma maçın kaderini etkiledi?" sorusuna cevap veren Albayrak, "Bunu böyle diyemezsiniz, bunu böyle diyince olmaz. Bu futbolun içerisinde var. Bir kişiye bağlamamak lazım. Yenilirseniz takım halinde yenilirsiniz. kazanmak için çıktık, çok pozisyon bulduk ama olmadı. Taraftalarımızdan özür diliyoruz. Moraller bozulmasın, bu takım ve teknik ekip, bunların altından kalkabilecek güçte. Bizi desteklemeye devam etsinler" diye konuştu.

Albayrak, Beyaz TV canlı yayınında ise, "Quaresma'ya ceza vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler