SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'a Rode müjdesi

Beşiktaş'ın listesinde yer alan Alman orta saha Sebastian Rode, Bayern Münih'te gözden düştü. Bu durum, transfer için beklemede olan Siyah-Beyazlıların elini güçlendiriyor.

Süper Lig'de yeni sezonu Mersin İdman Yurdu karşısında açmaya hazırlanan Beşiktaş'ta, orta sahaya yapılacak transferin kim olacağı merakla bekleniyor.

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'ye gitmesi, Gökhan İnler'in de Leicester City ile imza aşamasına gelmesi sonrası alternatifler iyice azaldı.

Gündemdeki isimlerden Bayern Münih'in Alman futbolcusu Sebastian Rode konusunda ise önemli gelişmeler yaşanıyor.

Alman Kicker Gazetesi'nde çıkan habere göre, orta saha rotasyonu oldukça geniş olan Pep Guardiola'nın ilk kurbanı, Sebastian Rode olacak.

Rotasyona girmesi zor

Sezon başında Wolfsburg'a karşı oynanan Almanya Süper Kupası maçında 18'de yer alan Rode, daha sonra sakatlıkların da etkisiyle Almanya Kupası ilk turu ve Bundesliga'nın açılış maçında Hamburg karşısında 18 kişilik kadroda kendisine yer bulamadı.

Guardiola oyuncusunun durumu ile ilgili olarak Alman basınına, ''Rode harikulade bir oyuncu. Hafif sakatlıkları vardı ama artık oynayacak düzeye geldi. Ancak şunu söylemeliyim ki, ben her zaman kimin kadroda olup olmayacağı ilgili açıklama yapmak zorunda değilim'' ifadelerini kullandı.

Kadrosuna Vidal ve Douglas Costa gibi önemli isimleri katan ve hali hazırda Lahm, Xabi Alonso, ve Thiago Alacantara gibi isimleri bulunduran Bavyere ekibinin, Rode'nin olası bir transferine onay vermesi bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler