SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Quaresma Beşiktaş'ı uçurur'

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın yeni transferi Quaresma hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı

QUARESMA BEŞİKTAŞ'A HAVA KATAR

Ben Şenol hocanın bütün sözlerinin altını çiziyorum bir kısmını içine atsa da. "Quaresma'yı istiyorum ama dengeleri bozacak Quaresma'yı istemiyorum" dedi. Aslında o dengeler derken ekonomik dengeleri demiyor.

Oyun anlamında. Mesela Aykut Kocaman'da da vardır o. Oyunculara sadece yeteneğine, çalımlarına, attığı gollere bakmıyor.

Mesela ben Aykut hocaya bir oyuncu söylemiştim ismi önemli değil. O oyuncu da bir yere transfer oldu. Kocaman bana bir bilgiyle geldi, "Evet ben de düşünüyordum ama top rakibe geçtiğinde benim bloğum açık kalır" dedi.

Bu Güneş'in Quaresma için düşündüklerinden bir tanesi olabilir. Mesela Gökhan Töre'nin çizgiye kadar gelmesi, Olcay'ın ceza alanına kadar gelip 90'da gol atması aklına geliyor Güneş'in, Quaresma gelir mi diyor. Takım oyuncusu olur mu soru işareti var. Ama Quaresma Beşiktaş'a bir hava katar. Çünkü ters ayaklı iki oyuncu,

Quaresma solda oynayabiliyor, Gökhan Töre sağda oynayabiliyor. Biri sağdan girip solla vurur diğeri soldan gelip sağla vurur. Teknik olarak faydalı olur ama savunma olarak zor.

YENİ SANTRFOR, DEMBA BA'YI ZOR YAKALAR

Gelecek santrfor Demba Ba'nın istatistiğini zor bulur. Ama gitmeseydi, "Demba Ba seneye 27 gol atar "diyemezdin genel anlamda. Zaten böyle bir çizgisi olsa onu bırakmazlardı. Ben doğru iş yapıldığını düşünüyorum.

Ben olsam gider "Ya Mecnun başkan sen benim arkadaşımsın. Bir ricam var, şu Cicinho'yu ver bir sene oynatayım buradan da Brezilya'ya gitsin"derdim. Hatta olmadı, "Ya şunu verin Allah aşkına"derdim. Stoper kesin bulmaları lazım. Çabuk bir stopere ihtiyaçları var. Sol tarafa da gol atabilecek Quaresma geliyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler