SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Rhodolfo'yu bitiriyor

Beşiktaş, Brezilyalı stoper Rhodolfo'nun bonservisi için Gremio kulübüne 3 milyon euro teklif etti.

Beşiktaş, Gremio’da top koşturan Brezilyalı stoper Luiz Rhodolfo ve Dinamo Moskova forması giyen Macar sol kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak’ın transferlerinde mutlu sona adım adım yaklaşıyor. Siyah-beyazlı yönetim son teklife olumlu yanıt veren Rhodolfo’nun yanı sıra Dzsudzsak’ı da bu hafta resmen kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Dinamo Moskova’nın Brezilyalı stoperi Douglas’ı ikinci plana atan Kartal stoper listesinin birinci sırasında bulunan Rhodolfo’nun kulübü Gremio ile bonservis konusunda prensip anlaşmasına vardı. Brezilyalı futbolcunun menajerlerinin sözleşmenin tüm detaylarını inceledikleri ve transferin bu nedenle henüz resmiyet kazanmadığı ifade edildi.

Pazarlıklar devam ediyor

Siyah-beyazlılar, Dzsudzsak transferinde ise daha yavaş hareket ediyor. Macar oyuncunun menajerleriyle bir süredir kıran kırana pazarlıklar yapan siyah-beyazlı yönetim, bu transfer için ayrılan bütçenin zorlanması durumunda başka isimlere yönelecek.

Stoper ve sol açık pozisyonlarına en kısa sürede takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ın, Rhodolfo için Gremio’ya 3 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği vurgulandı.

Demba Ba ve Atınç Nukan’ın transferlerinden tam 18 milyon euro kazanan siyah-beyazlılar, Andreas Beck ve Rhodolfo’yu toplamda 4,7 milyon euro ödeyerek kadrosuna katmaya çalışıyor. Kartal, Alman sağ kanat savunucusu Beck için Hoffenheim’le 1.7 milyon euro karşılığında anlaşmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler