SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş Mitroglou'nu veto etti

Beşiktaş'ta Demba Ba’nın yerini doldurmak için transfer çalışmaları yoğun şekilde sürerken, Yunan golcü Kostas Mitroglou konusunda yaşanan fikir ayrılığı işi çıkmaza soktu.

Fulham’ın satış için 8 milyon euro istediği Kostas için, Beşiktaş 1 yıllık kiralama anlaşması yapma formülünü gündeme getirdi. İki kulüp arasında görüşmeler uzlaşmaya çok yakınken, Şenol Güneş’in bu golcüyü veto ettiği ortaya çıktı. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi de bu konudaki gelişmeleri doğruladı. Santrfor transferinin ikinci kampa kadar uzayabileceğinin sinyallerini veren Çebi şu açıklamayı yaptı:

DEMBA KALİTESİNDE OLMALI

"Demba Ba'nın yerine orayı dolduracak ve O'nu aratmayacak bir oyuncu bakıyoruz. En az Demba Ba kalitesinde bir oyuncu almalıyız. İnişleri çıkışları olan değil, sürekliliği olan bir forvet almalıyız. Bu yüzden de santrfor işi biraz uzayabilir çünkü çok fazla araştırma yapıyoruz. Kostas Mitroglou konusunda ise yönetim içinde ve teknik kadroda fikir ayrılıkları var. Tam bir karar vermedik. Farklı alternatiflere de bakıyoruz."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler