SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dev zirveden karar çıktı!

Beşiktaş oyuncularına gelen tekliflerden son derece memnun.

Demba Ba ve Atınç Nukan'dan elde edilen yaklaşık 20 milyon euro'luk gelirle zor dönemde transfer bütçesi çıkaran Siyah-Beyazlılar, diğer oyuncularına gelen teklifleri artık değerlendirmeme kararı aldı.

Sosa ve Gökhan Töre için de menajerler aracılığıyla teklif alan Beşiktaş yönetimi kadrodaki yıldızları tutmak için çaba sarfediyor.

Sosa'yı ülkesinin takımlarından Estudiantes istedi. Ancak Şenol Güneş, Arjantinli yıldızın gelecek sezonki oyun planının en kilit isimlerinden biri olması sebebiyle bu transfere onay vermedi. Gökhan Töre için ise Avrupa devlerinden birçok teklif var.

Yönetim, Ersan Gülüm'ü bu kararın dışında tutuyor. Demba Ba ile Çin pazarından ciddi bir gelir eden yönetim, Ersan Gülüm'ü cazip teklif gelmesi halinde pazarlıklara başlayacak.

Beşiktaş Yönetimi, Ersan Gülüm'ün durumunun netleşmesinin ardından tüm mesaisini dış transfer çalışmalarına ayıracak.

Transferden elde edilen gelirin ardından Başkan Fikret Orman ile futbolun tek yetkilisi haline gelen Şenol Güneş, toplantı gerçekleştirdi. İkili zirveden transferde izlenecek yol haritası belirlendi. Şenol Güneş, yönetimden öncelikli olarak savunma ve hücum hattına takviye yapılmasını istedi.

Geçen sezon takımın yıldızı haline gelen Demba Ba'nın açığını aynı kalitede bir isimle doldurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmasını gerçekleştirecek.

Beşiktaş'ın forvet takviyesi için transfer listesinin ilk sırasında Yunan golcü Mitroglou yer alıyor. Şenol Güneş'in onay verdiği golcü oyuncu için pazarlıklara devam eden yönetim anlaşma yolunda büyük aşama kaydetti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler