SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jose Sosa, Veron ile görüştü

Beşiktaş’ın yıldızı Jose Sosa, Estudiantes’in başkanı Juan Sebastian Veron ile buluştu!

Geçen sezon Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı Arjantinli orta saha Jose Ernesto Sosa, ülkesine geri mi dönüyor? Hakkında birçok iddia ortaya atılan 30 yaşındaki oyuncu hakkında en somut görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Arjantin basını, Jose Sosa’nın Estudiantes Başkanı efsane futbol Juan Sebastian Veron ile buluştuğu andan fotoğrafları servis etti. La Plata’daki bir kafede gerçekleşen görüşmede, Sosa ve Veron’ın dışında bir kişi daha var. Veron ile Sosa, 10 Haziran’da da görüşmüşlerdi.

Görüşme sonrası basına konuşan Sosa ise Veron ile iyi bir arkadaşlığı olduğunu söyledi ancak transferiyle ilgili kesin bir şey söylemedi.

Estudiantes’in Sosa’yı ısrarla istediği ve bu yönde Beşiktaş’a yaptığı teklifi yükselttiği belirtilmekte. Yıldız oyuncunun Estudiantes'e "evet" dediği, kulüplerin anlaşması halinde ülkesine dönmek istediğini belirtiliyor. Bir diğer seçenek ise Arjantin ekibinin Sosa'yı kiralamak istemesi ancak Beşiktaş'ın buna sıcak bakma ihtimali bir hayli düşük.

Arjantinli yıldız futbola Estudiantes'te başlamıştı. 2002-07 yılları arasında bu kulübün formasını terleten Sosa, 2009-10'da ise Bayern Münih tarafından yine eski kulübüne kiralanmıştı.

Beşiktaş, Sosa'yı Metalist Kharkiv'den 3 milyon euroya transfer etmişti. Siyah-beyazlıların Sosa için 7-8 milyon euro civarında bonservis talep ettiği öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler