SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Atınç Nukan gerçeği

Red Bull Leipzig'in teknik patronu Ralf Rangnick, Atınç Nukan'ı parlatıp satmanın hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş’ta sürekli yedek beklemesine rağmen Red Bull Leipzig kulübüne 5 milyon euro gibi bir bonservisle gitmeye hazırlanan Atınç Nukan, genç yaşında transfer gündeminin bir numaralı aktörü oldu.

Alman ikinci liginde mücadele eden ve Bundesliga’ya çıkmak için çok ciddi yatırımlar gerçekleştiren Leipzig kulübünün, 21 yaşındaki Atınç’ı transfer etmek istemesinin perde arkasında Teknik Direktör Ralf Rangnick’in olduğu ortaya çıktı. Gelen ilk teklifin ardından 2. ligde yer alması nedeniyle Leipzig’e gitmek istemediğini söyleyen fakat daha sonra başta Beşiktaş’ın eski sportif direktörü Önder Özen olmak üzere yakın çevresinin tavsiyelerini dinleyen Atınç, Alman ekibinin önerisini kabul etti.

Kazanç artabilir

Beşiktaş’ta 5’i ilk 11’de olmak üzere sadece 9 lig maçında forma giymesine rağmen Rangnick’in ısrarıyla Atınç için kesenin ağzını açan Leipzig Kulübü’nün, genç yeteneği ileride daha büyük kulüplere satmak için transfer ettiği öğrenildi. Rangnick’in, uzun boyu ve topu oyuna iyi sokması nedeniyle Atınç’ı istediği bildirildi.

Beşiktaş’ın ise bir sonraki satıştan pay almak için sözleşmeye ek maddeler koymaya hazırlandığı ortaya çıktı. Leipzig’in, Bundesliga’ya yükselmesi durumunda 1 milyon euro daha alacak olan siyah-beyazlılar, 10 milyon euro üzerindeki satışta ise ciddi bir miktarda bir parayı kasasına koymanın planlarını yapıyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler