SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atınç Nukan, Red Bulls Leipzig'de

Atınç Nukan'ın menajeri Ahmet Bulut, genç savunma oyuncusunun Bundesliga 2 takımlarından Red Bull Leipzig'e transfer olacağını açıkladı.

Beşiktaş’ın 21 yaşındaki savunma oyuncusu Atınç Nukan, Almanya Bundesliga 2 takımlarından Red Bull Leipzig ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Atınç’ın transferi için Red Bull Leipzig ile anlaşmaya varan Beşiktaş, transferde 5’i peşin olmak üzere toplam 6 milyon euro kazanacak. Leipzig’e transfer olan Atın Nukan, yeni takımı ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Bugün açıklanması beklenen transfer hakkında Sporx’e konuşan Ahmet Bulut, “Atınç’ın transferi için Leipzig ile anlaşmaya vardık, Atınç ile beraber yarın Almanya’ya gideceğiz. 5 yıllık sözleşme söz söz konusu” şeklinde konuştu.

2010’da profesyonel sözleşme imzalayan Atın Nukan, Slaven Bilic döneminde yıldızını parlatan isimlerden biri oldu. Geçtiğimiz sezon toplam 17 maça çıkan (Lig, kupa, Avrupa) Atınç Nukan, 17 maçın 12’sinde ilk 11’de görev aldı.

İKİ TRANSFERDEN 19 MİLYON EURO

Demba Ba’yı Çin’in Shanghai Shenhua takımına 13 milyon euro bonservis bedeliyle gönderen Beşiktaş, genç savunma oyuncusunun bonservisinden de 6 milyon euro kazanacak. Siyah-beyazlı takım böylelikle 1 hafta içerisinde toplam 2 futbolcunun transferinden 19 milyon euro’yu kasasına koydu!

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler