SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tayfun Korkut'tan Beşiktaş'a mesaj

Hannover'in eski teknik patronu Tayfun Korkut'un, Andreas Beck'i Beşiktaş'a önerdiği ortaya çıktı.

Hoffenheim’in kaptanı Andreas Beck ile prensip anlaşmasına vararak, sağ bek transferini büyük ölçüde noktalayan Beşiktaş Yönetimi’nin, ismi sır gibi saklanan bu futbolcu için Hannover 96’nın eski teknik direktörü Tayfun Korkut’tan olumlu referans aldığı ortaya çıktı.

Menajerlerin geçtiğimiz sezon da önerdiği 28 yaşındaki Beck için Korkut’a danışan siyah-beyazlıların, “Sakın kaçırmayın” yanıtını aldığı ortaya çıktı. Başkan Fikret Orman ile iyi dost olan Tayfun Korkut ile temasa geçen Dış İlişkilerden Sorumlu Erdal Torunoğulları’nın olumlu referanslardan sonra bu transfer için düğmeye bastığı öğrenildi. Korkut’un, Torunoğulları’nın fikrini almak için sorduğu sağ beklerden sadece Beck’i onayladığı da öğrenildi.

Başkan Fikret Orman’a mutlaka Beck’in transfer edilmesini öneren Tayfun Korkut’un, “Andreas Beck’i çok önceden bilirim. Hoffenheim’in U-17 takımını çalıştırdığım dönemlerde de kendisini takip etmiştim. Almanya’nın en iyi sağ beklerinden biri. Eğer transfer edilirse Beşiktaş’a çok katkı sağlayacaktır. Kolay kolay sakatlanan bir oyuncu da değil. Fizik yapısı oldukça güçlü. Ayrıca ihtiyaç halinde sol bek pozisyonunda da görev yapabiliyor” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yönetimin, Tayfun Korkut’un verdiği bu güvencenin ardından Andreas Beck’in transferini hızlandırarak imza aşamasına getirdiği ifade edildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler