SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'a 6 milyon euroluk teklif

Red Bull Leipzig’in, genç stoper için yaptığı 6 milyon euroluk teklif, Beşiktaş’ı şaşırttı. Genç oyuncunun da Alman kulübünün Bundesliga 2’de yer alması nedeniyle karar vermekte zorlandığı ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen ve geçen sezon oynadığı başarılı futbolla kendine A takımda yer bulan Atınç Nukan için Almanya 2. Ligi ekiplerinden Red Bull Leipzig’den 6 milyon euroluk teklif geldi. 22 yaşındaki genç stoperi kadrosunda tutmak isteyen siyah-beyazlı yönetimin bu cazip teklif karşısında büyük kararsızlık yaşadığı ifade edildi.

Red Bull’un sahibi olduğu Leipzig’in Bundesliga 2’de yer alması yüzünden karar vermekte zorlanan Atınç’ın düşünmek için bir hafta süre istediği öğrenildi. Leipzig’i Bundesliga’ya çıkarmaya kararlı olan ve kesenin ağzını açan Red Bull’un bu proje kapsamında siyah-beyazlı oyuncuyu da mutlaka kadroya dahil etmek istediği aktarıldı.
İngiltere Premier Lig’de bir kulüp satın alarak ismini Şampiyonlar Ligi’ne de taşımak isteyen Red Bull geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ın kaleci antrenörü Jose Sambade’ye de teklifte bulunmuştu. İspanyol çalıştırıcı, Şenol Güneş’le yaptığı görüşmeden sonra kulüpte kalmaya karar vermişti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler