SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta 3 bomba birden

Beşiktaş Dnipro’dan Evgen Konoplyanka, Dinamo Moskova’dan Balazs Dzsudzsak ve Sevilla’da forma giyen Reyes’i gündemine aldı. Kanatları güçlendirmek için düğmeye basan yöneticiler bu oyuncuların menajerleriyle görüşmelere başladı.

Yeni teknik direktörü birkaç gün içinde belirleyecek olan Beşiktaş Yönetimi, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Sivok’un vedası nedeniyle transferde önceliği stopere veren siyah-beyazlılar, kanatları da yetenekli oyuncularla takviye edecek. Transfer Komitesi her iki kanatta görev yapabilen bazı yabancı oyuncuların menajerleriyle görüşmeye başladı.

Siyah-beyazlılar; Dinamo Moskova’dan Balazs Dzsudzsak, Dnipro’dan Evgen Konoplyanka ve Sevilla’da forma giyen Jose Antonio Reyes’i gündemine aldı. Bu üç futbolcuyu listenin ilk sıralarında tutan yönetim, Haziran ortasına kadar kanat ve stoper transferlerini bitirmeye çalışacak.

Dzsudzsak, Konoplyanka ve Reyes gibi isimlerden birini alarak kadroyu güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, bu isimler arasından en çok Konoplyanka’da sıkıntı yaşıyor. Dnipro’nun, UEFA Avrupa Ligi’nde final oynaması nedeniyle Avrupa’da birçok kulübün listesinde olan Ukraynalı oyuncuya, İngiliz ekiplerinin de talip olduğu ortaya çıktı. Konoplyanka’nın kulübüyle sözleşmesinin bitmesi de İngiliz kulüplerin iştahını kabartıyor.

Reyes için de Avrupa’nın önemli kulüpleriyle rekabet haline giren siyah-beyazlı kulüp, Macar oyuncu Dzsudzak’ı da yakından takip ediyor. Bu oyuncuların menajerleri ile görüşmelere devam eden siyah-beyazlılar, sonuç alınamazsa başka isimlere yönelecek.

192 maçta 43 gol attı

Dnipro ile sözleşmesi biten Evgen Konoplyanka 6 yıldır Ukrayna kulübünün formasını giyiyor. 192 maçta 43 gol atan Konoplyanka’nın, Dnipro’nun bu sezon Avrupa Ligi’nde finale kadar çıkmasında büyük payı bulunuyor. Ukrayna Milli Takımı’nda da görev yapan 25 yaşındaki oyuncu, 30 maçta 4 gol attı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler